29. 4. 2020 19:17 − 2923× − 5

Unikátní seriál pořadů WRC SPECIÁL na O2 TV Sport

Každou středu si fanoušci užijí premiérový díl dokumentů z historie i současnosti MS v rallye.

Seriál mistrovství světa v automobilových soutěžích se po Mexické rallye zastavil a celosvětová krize zatím nedovoluje myslet optimisticky z hlediska návratu do klasického kolotoče soutěží. Už před sezonou zrušili organizátoři podnik v Chile a koronavirové restrikce zatím do neznáma odsunuly soutěže v Argentině, Portugalsku a Sardinii.

„Diváci sice přicházejí o to nejcennější, což jsou přímé přenosy ze soutěží, ovšem díky vstřícnosti a pružné práci promotérů WRC v čele s hlavním výrobcem přenosů a vysílatelem je tu náhradní program, který fanoušky rallye určitě upoutá,“ říká Tomáš Zetek, jenž společně s kolegou Richardem Tesařem komentuje přenosy WRC na stanici O2 TV Sport.

Broadcaster drží vzorec dokumentů, které se pod názvem Preview show a Event higlights vždy týkají aktuální soutěže. „Půlhodinová Preview show je pořadem, který se v novém dočasném režimu skládá z aktuálních informací, ohlédnutí za posledními ročníky soutěže a také tradičně ze zajímavých témat a rozhovorů. Hodinový pořad Event highlights je pak kompletním exkurzem do historie dané soutěže,“ dodává Zetek. Momentálně je na řadě Argentina, a tak se fanoušci rallye mohou těšit na O2 TV Sport už ve středu 29. dubna na první díl pravidelného magazínu s názvem WRC SPECIÁL, který všechny pořady o WRC nově zastřešuje.

„Do něj budeme zařazovat mimo jiné právě dva zmíněné druhy pořadů, které se budou týkat vždy aktuální neodjeté soutěže. Čili zatím kromě aktuální Argentiny nás s jistotou čeká dvojice pořadů o Portugalsku a Sardinii,“ doplňuje Richard Tesař z O2 TV Sport. Dále se na obrazovce objeví nová série dokumentů, v nichž soutěžní jezdci hovoří o svých oblíbených podnicích, erzetách, nebo vozech. „K tomu přidáme další sérii historických dokumentů jako jsou Crazy Moments, Hot and Cold, Best of Crashes, The Greatest Stages či dokumenty o nejslavnějších jezdcích jako byli Colin McRae, Richard Burns a další,“ popisuje Tesař.

V případě prodloužení koronavirových restrikcí, a s tím spojeným oddálením restartu šampionátu, je O2 TV Sport připravena navíc s nasazením dalších dokumentů, které by se věnovaly zajímavostem ze zákulisí automobilových soutěží či aktuálním jezdcům a vozům mistrovství světa, či by shrnovaly nedávno odjeté ročníky WRC.

„Počínaje středou 29. dubna budou moci každý týden v odpoledním čase sledovat fanoušci WRC premiérový díl pořadu WRC SPECIÁL, který se svým obsahem bude sestávat z nejrůznějších druhů dokumentů z historie i současnosti rallye. Jejich náplň bude opravdu pestrá a každý si určitě přijde na své,“ uzavírá Tomáš Zetek, komentátor WRC na stanici O2 TV Sport.

Komentářů celkem: 5
29. 4. 2020 20:591
0 0
A doufám že nás tím bude provázet Mraveneček,nikdo jiný to u nás v čr nezvládne!!!!! smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík
1. 5. 2020 08:472
0 1
Televize pro vyvolené :-(
1. 5. 2020 09:553
0 0
ani ne tak pro vyvolené jako pro platící... smajlík
1. 5. 2020 09:574 Upraveno 09:57
0 0
Přesně tak...tady má pořád někdo problém s něčím, co není zadarmo smajlík
1. 5. 2020 15:265
0 0
Nemám problém s tím placením, ale problém s tím, že si nemůžu vybrat operátora smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!