Scenárista American Hustle chystá Now You See Me 3

Scenárista American Hustle chystá Now You See Me 3

Parta úspěšných ilusionistů, jež v minulých dvou snímcích svými magickými kousky zabavila miliony diváků, se na plátna kin vrátí ve třetím díle. Nový příběh silné herecké sestavy dostal na starost scenárista Eric Warren Singer, který se v Hollywoodu blýskl díky ceněnému snímku American Hustle.

12 3
29.4.2020

V roce 2013 uvedlo studio Lionsgate do kin snímek Now You See Me vyprávějící o skupině iluzionistů, kteří se kromě velkých vystoupení zaměřují i na okrádání zkorumpovaných finančníků pomocí bankovních loupeží. Film natočil Louis Leterrier (The Incredible Hulk) a hlavních rolí se chopily herecké hvězdy Jesse Eisenberg (Batman v Superman: Dawn of Justice), Morgan Freeman (The Dark Knight Rises), Woody Harrelson (Venom), Mélanie Laurent (6 Underground), Mark Ruffalo (Avengers: Endgame), Michael Caine (King of Thieves), Dave Franco (The Disaster Artist) či Isla Fisher (The Beach Bum). První snímek slavil nečekaně velké úspěchy, proto jsme se o tři roky později dočkali dvojky, kde Islu v hlavní roli nahradila Lizzy Caplan. I přes slabší kritické přijetí se film stále dočkal slušného diváckého ohlasu a v podstatě už od jeho uvedení se spekuluje o třetím díle.

První dva díly měly u publika velký úspěch. Foto: Lionsgate

Nyní studio Lionsgate konečně potvrdilo tvorbu trojky, jež má prozatím jednoduchý název Now You See Me 3. Dříve na snímku pracoval režisér Jon M. Chu (Crazy Rich Asians), který natočil druhý díl, spolu se scenáristy Gavinem Jamesem (Footsteps) a Neilem Widenerem (Subdivision, Colorado), aktuálně jsou ale všichni tři tito tvůrci ze hry. Post režiséra zůstává prozatím neobsazený, scénáře se pak chopil Eric Warren Singer, jenž podle dostupných zdrojů přepracuje skript výše zmíněných scenáristů a pokusí se navázat přímo na konec předcházející epizody. Singer se v Hollywoodu uvedl v roce 2009 scénářem k akčňáku The International, dále sepsal veleúspěšný film Davida O. Russella American Hustle, naposledy pak spolupracoval i na tvorbě patriotistického snímku Only the Brave.

Singer napsal scénář k filmu American Hustle, kde si zahrála i Amy Adams. Foto: Columbia Pictures

Třetí Now You See Me by se mohl začít natáčet začátkem příštího roku, studio tedy usilovně hledá režiséra, jenž by se projektu ujal. Všichni herci mají platné smlouvy a slíbili se do třetího dílu vrátit. Nejistá situace je okolo dua Lizzy Caplan a Isla Fisher, u nichž se tvůrci budou muset rozhodnout, kterou postavu využít. Filmu bychom se v kinech mohli dočkat v roce 2022.

Dáte šanci trojce Now You See Me?



Diskuze /2

OliviaBenson.

Now You See Me naprosto miluju a dvojka byla taky fajn, tak proč ne :D snad to moc nezkazí a nepřekombinují

30.4.2020 | 23:21:53
Ratemus

Už jednička a hlavně dvojka byly šíleně přehnané.. Dvojku jsem snad ani nebyl schopen dokoukat..

3.5.2020 | 10:17:29
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Filtr seriálů