Vít Starý měl vše, čeho muzikant může ve své kariéře dosáhnout. Sláva a vyprodané koncerty, ve spojení s nočním životem, si vybrali svou daň na psychice zpěváka.

Starý začal utíkat do světa drog, postupně mu ale propadal čím dál více, až jeho problémy začaly zasahovat do fungování kapely. Situace se vyhrotila natolik, že ostatní členové byli nuceni kapelu zrušit a ohlásit definitivní konec. Vítek začal postupně přicházet o nejbližší lidi, přátelé, a opustila ho i jeho přítelkyně Bára, která ho ale jako jedna z posledních držela nad vodou.

O tom, že má Vít Starý problémy s drogami, si šuškali i vrabci na střeše. Kapela se ale snažila držet celou aféru co nejdéle pod pokličkou, jelikož doufali, že zpěvák nakonec své démony porazí.

Velkou oporou byla pro Starého partnerka Bára Mazínová, se kterou prožíval zřejmě poslední šťastné chvilky, než ho závislost zcela semlela. Potom, co se Mazínová se Starým rozešla, šlo to s ním doslova od desíti k pěti. Sotva pár měsíců potom došlo k definitivnímu rozpadu kapely.

Zpěvák po rozchodu začal čím dál více propadat závislosti

Bára Mazínová se s Vítkem Starým rozešla loni v létě, poté se zpěvák Mandrage přestal ovládat, a naplno se opřel do své závislosti.

Po obrovském průšvihu s rozlučkovým koncertem ve Fóru Karlín, kam Starý už ani nedorazil, se údajně nechal zavřít do léčebny v Plzni. Od té doby se po něm slehla zem. Naposledy se fanouškům na Instagramu ozval na začátku března, od té doby opět podivné ticho.

Zpěvákova ex partnerka Bára ale už na výsledky léčení nečekala, a raději si našla nového fešáka, se kterým se chlubí na sociálních sítích, a vypadá velice spokojeně! Frontman úspěšné kapely se proto bude muset se svými démony poprat sám! Posluchači Mandrage stále věří, že se Vítek ze závislosti dostane a dočkají se velkého comebacku. To je ale aktuálně skutečně ve hvězdách...