Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Radka Kocurová kývla na nabídku snů: Žena Tomáše Rosického se vrací na obrazovky

Radka Kocurová a Tomáš Rosický mají syna.
Zdroj: Profimedia.cz
+ Další 4 fotografie
Nová práce
Manželka Tomáše Rosického (39) Radka Kocurová (39) se dostala do povědomí v roce 2002, když se stala II. vicemiss České republiky. Od té doby ušla pořádný kus cesty. Nyní se objevila informace, že pohledná bývalá modelka přestupuje na televizní stanici CNN.

Radka Kocurová se poprvé ve světlech reflektorů objevila už v roce 2002, když se jí podařilo umístit jako II. vicemiss České republiky Od té doby se živila především jako modelka. Kariéru modelky však po nějakém čase pověsila na hřebík a později začala působit jako moderátorka.

Kariéra moderátorky

Začala pracovat pro televizi Nova Na Nově působila až do roku 2013, kde uváděla předpověď počasí. Rodačka z Karviné před pár lety dostala šanci uvádět pořad Sama doma, který se vysílá na České televizi

A podle informací Blesku Kocurová bude nově působit na kanále CNN, kde by mohla uplatnit svoje dřívější zkušenosti. Bude součástí nového zpravodajského projektu. Radka bude uvádět sportovní zprávy. Televizní program CNN se spouští už 3. května.

Láska s Rosickým

Již od roku 2002 tvoří pár se slavným českým fotbalistou Tomáše Rosickým, se kterým se poznali při společném focení jedné sportovní značky. V roce 2011 se pokoušeli o miminko, bohužel Radka v pátém měsíci těhotenství potratila. Znovu pak otěhotněla v roce 2012 a 25. června 2013 pak s Rosickým na svět přivítali jejich prvního společného potomka. V pražské porodnici v Podolí se jim narodil syn Tomáš.

Podívejte se do fotogalerie, jak šel čas s bývalou modelkou Radkou Kocurovou.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy