Agent: Ohledně Vázqueze budeme nejprve jednat se Sevillou

30.04.2020, 13:57
Aktuality
Franco Vázquez má ještě na příští sezónu kontrakt se Sevillou, přesto se dostává do spojení s návratem do Itálie. Podle agenta 31letého záložníka má ale přednost Sevilla...

Ofenzivní hráč zahájil kariéru v Atléticu Belgrano, odkud si ho vyhlédlo Palermo, kde se postupně zařadil k oporám a dobrými výkony si vysloužil přestup do Sevilly.

Také ve Španělsku pokračoval Vázquez v dobrých výkonech, přestože častokrát nastupoval až z lavičky. Nyní se rodák z Tanti dostává do spojení s návratem na Apeninský poloostrov, kde se o jeho služby mají zajímat Lazio, Atalanta, Fiorentina a Turín FC.

"Franco je vděčný Seville, nyní si musíme promluvit, abychom zjistili, jaké s ním má plány," prohlásil agent Fernando Cosentino pro ABC Sevilla. "Samozřejmě se o jeho služby zajímá hodně klubů, ale Vázquez je v Seville šťastný. Momentálně není čas na žádná další jednání, protože by to znamenalo nedostatek úcty k jeho zaměstnavateli," dodal.

Zájem o trojnásobného argentinského reprezentanta mají i domovské kluby, ovšem Vázquez chce pokračovat v Evropě. "Je pro nás ctí, že se zajímají Boca Juniors nebo River Plate, ale zatím není čas na návrat do Argentiny. Franco se o sebe dobře stará a ještě několik let proto může pokračovat na nejvyšší úrovni," vysvětlil agent Argentince s italským pasem.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

* s Vaclíkovou Sevillou

Reagovat
Fenix

jo no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele