Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Vybrečený postup, nadržujete jí! Fanouškům MasterChefa dochází s Pavlínou trpělivost

    Fanoušci zuří. Pavlína si v MasterChefovi opět vybrečela postup. | foto: reprofoto TV Nova

    Česká verze populární soutěže MasterChef zatím letošního vítěze nezná, zřejmě už ale stihla přinést vůbec nejnesympatičtějšího účastníka v historii všech čtyř řad. Je jím mladá amatérská kuchařka Pavlína. Několikrát měla namále, podle diváků ji ale porotci snaživě drží nad vodou, dost možná právě proto, jaké emoce jitří. Včera se psychicky složila během pečení dortu, vydatně jí musela pomáhat cukrářka Šárka Divácká. Jenže voilà, výsledkem byl údajně nejlepší výkon večera! Neškodí si MasterChef trochu?

    Manipulátorka a hysterka, co si vše vybrečí! Taková slova padají v diskuzích o včerejším díle kulinářské soutěže MasterChef. Diváky jako tradičně namíchla soutěžící Pavlína, tentokrát nejen protivným vystupováním, ale také ne zrovna férovým postupem.

    Pavlíně se stejně jako většině ostatních nepovedlo už první jídlo, syrová kuchyně. Zatímco jiní soutěžící s pokorou přijímali kritiku, ona nasadila zvědavý výraz a snažila se s porotou diskutovat o tom, co do příště zlepšit, aby tím svoje selhání zastřela. Skvělá taktika!

    Pak přišlo na řadu pečení dortu s cukrářkou Šárkou Diváckou, to hlavní představení ale na diváky teprve čekalo. Pavlína se při pečení psychicky složila, jako několikrát předtím začala brečet a naříkat, že nezvládá.

    Skvělý předpoklad pro vítězství v soutěži pojmenované MasterChef.

    Dost možná ale i to bylo jen taktikou, která Pavlíně náramně vyšla. Záhy se jí totiž ujala právě Divácká, utěšovala ji a pomáhala dort „splácat“ dohromady. To ostatní se dočkali jen a pouze stručných rad.

    Výsledek? Nejen údajně nejlepší dort večera, ale ještě ke všemu zakončení celé herecké etudy tím, že Šárka Divácká nabídla Pavlíně práci ve svojí cukrárně, po čemž následoval nejen další brek, ale také kamarádské objetí i pusa mezi oběma ženami.

    „Je to manipulátorka!“ soptí fanoušci. Pavlína si skutečně dokázala omotat cukrářku Šárku, která byla ve středu členkou poroty, kolem prstu. Ta jí pak pomáhala s dortem, ve finále Pavlínu dokonce pusinkovala. Je to vůči ostatním fér?

    „Já nejsem nějaký hater Pavlíny, ale tohle už je moc. Pavlínko, nebreč, pak půlku dortu udělala ta ženská sama a pak si dají ještě pusu,“ píše jedna z mnoha divaček.

    „Paní jí to tam skládá, při ochutnávce řekne, že je to nedodělané a je to jeden velký krém, a pak jí nabídne u sebe práci. Je to reality show, já vím, ale ten pořad měl velký potenciál...,“ přidává se další komentující, jemuž už také nadržování Pavlíně přijde jako shazování úrovně soutěže.

    Brečící Pavlína

    „Tak já nevím, jestli jste si dneska s tou Pavlínou dělali pr*el, nebo co. Nedodrží zadání, brečí tam jako malé děcko, nechá si pomáhat... Nedopeče korpus a o odporném vzhledu jejího dortu ani nemluvě. A vy ji pošlete dál? Ona už tam dávno nemá co dělat,“ zuří další divák.

    Pavlína brečí, když jí něco nejde. Pavlína brečí, když ji porota pochválí. Pavlína brečí zkrátka úplně pořád!

    Projev soutěžící, která měla namále už několikrát, ale nakonec se místo ní museli pakovat oblíbenější, pokornější a podle mnohých talentovanější kuchaři, však rozhodně není jen otázkou středečního večera.

    Lidé si všímají, že Pavlína patří mezi oblíbence porotců dlouho.

    „Sakra, zase si ta Pavlína vybrečela pomoc od poroty, to je fakt nespravedlivé,“ povzdychl si jeden z diváků.

    „Pavlína je těžká herečka! Hlavně aby jí porotci pomohli a litovali ji,“ všímá si další.

    Pavlína není oblíbená ani mezi ostatními soutěžícími. Když si kapitáni vybírají tým, zůstává vždy mezi posledními.

    „Pavlíně se pořád nadržuje. Rozhodně jí nefandím. Není mi sympatická. A podle mě tam nemá co dělat!“ zní jedna z odpovědí na otázku, komu ve středu diváci drželi palce.

    Desítky komentářů poukazují na její neustálý pláč, hysterický a často i vulgární projev. Jak prozrazují ukázky na příští díl, Pavlínu si porotci pozvou dokonce na svůj stupínek, aby si vyzkoušela jejich práci.

    Škoda že se takové přízni poroty netěší třeba diváky oblíbený sympaťák Omar, který naopak co chvíli musí poslouchat kousavé poznámky Přemka Forejta.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 15:11 pátek 28. srpna 2020. Anketa je uzavřena.

    • Super
      623
    • Trapas
      136
    • Haha
      64
    • Tvl
      56
    • Cože
      31
    • Sladký
      30