Garnier mobilizuje síly v boji proti covid-19

Značka Garnier přispěje jeden milion eur na podporu úsilí v boji proti onemocnění covid-19.

Tyto finanční prostředky budou poskytnuty jako naléhavá pomoc lidem, které toto onemocnění zasáhlo a ohrožuje nejvíce, a to prostřednictvím Francouzského Červeného kříže. Francouzský Červený kříž je součástí Mezinárodní federace organizací Červeného kříže a Červeného půlměsíce (IFRC).


Vedle toho Garnier, jako součást širšího programu solidarity realizovaného skupinou L'Oréal v celé Evropě na podporu boje proti koronaviru, vyrobí miliony balení čisticích hydro-alkoholových gelů Pure Active na ruce, které budou bezplatně distribuovány mezi zaměstnance partnerských super a hypermarketů, drogerií a e-shopů. V České republice se jedná například o obchodní řetězce Ahold, Tesco, Makro a Kaufland, dále sítě drogerií dm či Rossmann a internetové obchody Espace, Notino a další. V rámci České republiky, Slovenska a Maďarska se jedná o bezmála 70.000 kusů.


Od června 2020 budou čisticí gely Pure Active na ruce k prodeji také pro zákazníky.


Poskytnutím věcného daru v podobě čisticích hydro-alkoholových gelů vyjadřuje značka Garnier svůj velký dík všem, kteří neúnavně pracují a podporují nás v našem každodenním životě, zároveň jim poskytuje dnes tolik potřebnou ochranu.


"V Garnier věříme, že je naší povinností podporovat ty, kteří každý den stojí v první linii a svou prací pomáhají chránit ty nejzranitelnější jedince po celém světě."


Adrian Koskas, Garnier Global Brand President


O Garnier

Od roku 1904 nabízí značka Garnier inovativní a účinné kosmetické produkty. Spolehnutí na odbornost přináší každá z dceřiných značek - např. Fructis, Ultra Doux, Garnier Bio, Skin Active, Ambre Solaire, Olia a další. I díky tomu je Garnier globální, rodinně orientovanou kosmetickou značkou, dostupnou všem. Od roku 2018 je Garnier nově reprezentován heslem: By Garnier Naturally.

Více informací na: www.garnier.fr


O IFRC

IFRC je největší humanitární sítí na světě, pod kterou spadá 192 národních organizací Červeného kříže a Červeného půlměsíce. Svou činností chrání životy, zdraví a důstojnost lidí po celém světě.

http://www.ifrc.org - Facebook - Twitter - YouTube


Kontakt:

Tereza Law, e-mail: tereza.law@loreal.com

Věra Albrechtová, e-mail: vera.albrechtova@loreal.com

Klíčová slova ČR-Francie-kosmetika-koronavirus-charita-firmy-L’Oréal

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Chemický a farmaceutický průmysl
Zdravotnictví

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.