Mandalorian: Druhá řada nás naprosto dostane, myslí si představitel Dartha Maula

Mandalorian: Druhá řada nás naprosto dostane, myslí si představitel Dartha Maula | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 11 obrázků
Dabér několika postav ze světa Star Wars promluvil nejen o druhé řadě populárního Mandaloriana, ale i o dalších projektech ze světa Star Wars.

Svět Hvězdných válek v nadcházejících letech chystá velkou ofenzivu do oblasti televizní zábavy, která bude reprezentována hned několika projekty. Vlastní seriály dostanou například postavy Obi-Wana Kenobiho a Cassiana Andora, nedávno pak bylo odhaleno, že se chystá také dosud nepojmenovaný počin zaměřený především na ženské postavy. Asi největší rozruch mezi fanoušky však přece jenom stále vyvolává úspěšný Mandalorian, který ke konci roku dostane svou druhou řadu. Asi všem je jasné, že bude pro tvůrčí tým velice těžké překonat nebo se alespoň vyrovnat výborné první řadě. Aktuálně se však v tomto ohledu pro diváky vyskytla alespoň trocha naděje.

Můžeme za ni vděčit herci Samu Witwerovi, kterého budou fanoušci Hvězdných válek Wars znát především díky jeho práci jakožto aktuálního dabéra postavy Dartha Maula, ale i několika dalších animovaných Star Wars postav. Ten se o druhé řadě v nedávném rozhovoru vyjádřil velice pozitivně. Konkrétně prohlásil, že Dave Filoni (výkonný producent seriálu) si připravil věci, ze kterých budou diváci naprosto nadšení a odvaření. Filoniho dokonce přirovnal k otci celé značky Georgi Lucasovi s tím, že oba měli v otázce Star Wars vždy stejné instinkty

The Mandalorian: Představitel hlavní role byl obsazený až po tom, co natáčení začalo
 

Teď nastává otázka, kolik toho vlastně herec o nové sérii vůbec ví. Díky jeho dosavadní práci má sice bezpochyby k celé značce relativně blízko, na samotném Mandalorianovi se však nejspíše nějakým velkým způsobem nepodílel. Pokud však měl možnost se na novou řadu podívat nějak blíže, tak jeho pochvalná slova určitě dávají v nadcházející sérii o něco větší důvěru.

Ve zmíněném rozhovoru se pak Witwer nerozpovídal pouze o Mandalorianovi, ale i o jiných projektech ze sci-fi univerza, na kterých se podílel. Jednak promluvil o populárním animovaném seriálu Rebels, ve kterém měl prý původně ztvárnit postavu Jedie Kanana. Hned poté, co tvůrčí tým narazil na herce Freddieho Prinze Jr., mu však bylo jasné, že se oproti němu na dabing postavy nehodí a proto od projektu odešel.

Kromě toho se pak herec zmínil i o dva roky starému snímku Solo: A Star Wars Story, kde si na krátkou chvíli střihl právě hlas populárního Dartha Maula. Konkrétně prozradil, že měla celá role postavy ve filmu vypadat úplně jinak. Witwer se k roli totiž dostal až poté, co došlo k masivním přetáčkám. Původně měl Maulův hlas na starosti Peter Serafinowicz, o kterém však herec prohlásil, že se na roli prý nehodil, protože se hlasově vůbec nepodobal jeho předešlým verzím v seriálu Clone Wars a ve snímku Skrytá hrozba. Netvrdí prý, že by Serafinowicz odváděl špatnou práci, ale jednoduše by pak prý byla postava nekonzistentní.

No a když už jsme u Sola, před nějakou dobou se také objevilo prohlášení scenáristy Jona Kasdana, který reagoval na spekulace, že by se měl na Disney+ ke snímku v budoucnu objevit sequel. Konkrétně se vyjádřil tak, že se na podobném projektu nepracuje, protože se už tak v tuto dobu na Disney+ chystá obrovská řada nových projektů, přičemž pro druhého Sola jednoduše není místo.

Zdroj: Star Wars Holocron

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

.Karel | 02.05.2020 12:28
Witwer je nejvíc znám fanouškům SW samozřejmě jako Starkiller. Fanouškům seriálů je potom nejvíc znám právě jako daber Darth Maula a nemůžeme zapomínat ani na jeho výborný dabing Císaře. Málokdo je tak moc fanboy do SW jako on a s Filionim má dobrej vztah, takže o Mandalorianovi bude vědět rozhodně hodně. Ani by mě nepřekvapilo že ho v nějaký roli v právě v Mandalorianovi potkáme.
Vstoupit do diskuze

Související články

Solo: A Star Wars Story

25.05.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Rodinný
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu