Nabídka ODS pro Tomance: Primátorem Ryška, Beke, Huňáček nebo Decroix?

Po vnitřním rozpadu uskupení Fórum Jihlava se politická situace na Magistrátě dostává do nové situace.

Zastupitel Miroslav Tomanec jako jeden z trojice zakladatelů uskupení Fórum Jihlava projevil nespokojenost s činností lídryně uskupení Fórum Jihlava Karolíny Koubové v křesle primátorky.

Chování zastupitele Tomance ze všeho nejvíc připomíná zklamání otce frustrovaného z chování nezdárné dcery, která se přestala řídit nařízeními a příkazy rodičů.

ODS chystá pro zastupitele Tomance vlastní nabídku kandidátů na post primátorky: Náměstek Petr Ryška, předseda místní ODS a radní David Beke nebo dlouholetý zastupitel a předseda zastupitelského klubu Jaroslav Huňáček. Pokud by chtěl zastupitel Tomanec volit opět ženu jako primátorku, pak ODS nabízí Evu Decroix.

Zklamaný zastupitel Miroslav Tomanec tak dostane nabídku ODS jako koaličního partnera vybrat si vhodnou osobnost na post primátora jako nástupce současné primátorky Karolíny Koubové.

Po oznámení rozpadu uskupení Fórum Jihlava slavným výrokem primátorky „Fórum je na padrť“ (více zde) se uskupení Fórum Jihlava rozpadlo na „Fórum I“ věrné primátorce a „Fórum II“ věrné zastupiteli Miroslavu Tomancovi.

Zastupitel Tomanec si bude moci vybrat, zda-li chce mít dál v čele města lídryni svého uskupení Fórum Jihlava nebo raději někoho jiného z řad ODS.

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Grafickou podobu zajistil WebRex s.r.o.
 
Výroba www stránek a eshopů