Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Z toho se až tají dech! 10 fešáků, kteří na plátně odhodili svršky

/
  • Z toho se až tají dech! 10 fešáků, kteří na plátně odhodili svršky.
    1. května 2020 ● 13:14

    Co se týče zpěvaček, hereček i modelek, jejich instagramy často překypují více či méně odhalenými snímky, které potěší nejednoho pána z řad fanoušků. Ovšem co si mají počít dámy? Přece jen známí fešáci zas tak štědří v tomto ohledu nejsou... Naštěstí někteří vystavili svaly či mužnou hruď alespoň ve filmech a seriálech. Našli jsme pro vás 10 nejlepších fešáků... Souhlasíte s naším výběrem?

  • 1.

    Josef Abrhám (80)

    Máte někdy pocit, že dřív měli muži více sex-appealu? Ostatně, ať je dnes již osmdesátník, kdo pana Abrháma nevidí stále jako primáře Blažeje z Nemocnice na kraji města s uhrančivým pohledem? Tam mu to v bílém plášti velmi slušelo, ale víc z něj přece jen bylo vidět ve filmu Svatební cesta do Jiljí, kde si zahrál se svou skutečnou manželkou Libuší Šafránkovou (66). Část jejich výpravy v ději je totiž na vodě, a herec je tak bez trička či jen v plavkách. Dokonce i nádherná představitelka pohádkové Popelky se tam v jedné scéně vyhřívá na slunci jen spoře oděná.

    Josef Abrhám ve filmu Svatební cesta do Jiljí
    Autor: reprofoto TV

  • 2.

    Jiří Bartoška (73)

    U hereckých bardů ještě na okamžik zůstáváme, jelikož jsme nemohli vynechat ani Jiřího Bartošku. Ten nestárne, ale naopak zraje jako víno, a tak je podle některých nyní ještě větší fešák, než býval zamlada. Své tělo dal na odiv asi nejvíce ve filmu Volání rodu, jelikož děj se odehrává v pravěku a všechny tam halí jen něco málo kožešin.

    Jiří Bartoška ve filmu Volání rodu
    Autor: reprofoto TV

  • 3.

    Miroslav Šimůnek (42)

    Ovšem i mezi herci ve středním věku se najdou tací, ze kterých se leckteré dámě rozklepou kolena. Jako například Markýtce v pohádce Z pekla štěstí s Honzy v podání charismatického Miroslava Šimůnka, ač s hlasem Filipa Blažka (46). Nejvíc asi odhalil, když dopůl těla nahý pečoval o koně, nebo ho na zámku coby burana šoupli rovnou do vany. Už se svým hlasem okouzloval Janu Doleželovou (38) ve filmu Svatba na bitevním poli a společně natočili postelovou scénu.

    Miroslav Šimůnek v pohádce Z pekla štěstí
    Autor: reprofoto TV

    Miroslav Šimůnek ve filmu Svatba na bitevním poli
    Autor: reprofoto TV

  • 4.

    Lukáš Hejlík (40)

    Mezi lamače ženských srdcí jistě patří i Lukáš Hejlík, který si v Ordinaci v růžové zahradě 2 zahrál sukničkáře Jáchyma Kalinu. Svést se mu povedlo i Magdu Mázlovou v podání krásné blondýnky Markéty Plánkové (42). A právě na záběrech z jejich společné aférky se mohly dámy u obrazovek malinko pokochat.

    Lukáš Hejlík s Markétou Plánkovou v Ordinaci
    Autor: reprofoto TV Nova

  • 5.

    Ján Koleník (40)

    Rovněž v posteli s Markétou Plánkovou, ale v jiném seriálu, se svlékl šarmantní Slovák Ján Koleník. Představitel Vladimíra z První republiky se už v historickém seriálu mohl pochlubit dobrou postavou, ovšem poslední dobou nabral ještě trochu svalové hmoty, a tak je při pohledu na něj stále na co koukat.

    Ján Koleník s Markétou Plánkovou v seriálu První republika
    Autor: reprofoto ČT
    Ján Koleník s Markétou Plánkovou v seriálu První republika
    Autor: reprofoto ČT

  • 6.

    Tomáš Novotný (34)

    Seriál Drazí sousedé nebyl příliš úspěšný, a tak se na obrazovkách TV Nova moc dlouho neudržel. A to i přesto, že roli hlavního milovníka v něm hrál herec Tomáš Novotný, známý i z řady muzikálů (například Galileo či Iago v pražské Hybernii). Nejenže se snažil doktorku Kateřinu v podání Lenky Zahradnické (34) okouzlit svým hlubokým hlasem, ale divačky mohly přitáhnout ke sledování i scény, kdy jeho postava Honza vylezla ze sprchy jen s ručníkem kolem pasu, načež vyběhl ven a omylem si zabouchl dveře...

    Tomáš Novotný v seriálu Drazí sousedé
    Autor: reprofoto TV Nova

    Tomáš Novotný a Lenka Zahradnická v seriálu Drazí sousedé
    Autor: reprofoto TV Nova
  • 7.

    David Gránský (28)

    V podobně prekérní situaci se ostatně ocitl i David Gránský ve filmu Špindl. Zrovna se chystal s jednou slečnou do akce, když je někdo vyrušil a on musel zůstal jen v trenýrkách na balkoně hotelu a mrznul tam. Musel se tak pochlapit a seskočit dolů do sněhu. Seskok za něj už sice natáčel kaskadér, ale i tak David potěšil své fanynky tím, kolik ze svého těla v této scéně odhalil.

    David Gránský při natáčení dramatické scény ve filmu Špindl
    Autor: Martin Hykl

  • 8.

    Ewan McGregor (49)

    A na závěr jsme zabrousili i do zahraničí, kdyby naše nabídka českých fešáků snad nebyla pro někoho dost vybraná a atraktivní. Ve více rolích se odhalil například Ewan McGregor, známý spíše jako romantik Christian z Moulin Rouge. Ovšem v naprosto odlišné roli hudebníka a provokatéra se objevil ve snímku Sametová extáze, kde ve scéně z koncertu ukazuje nejen hruď posypanou flitry, ale dokonce vytáhne z kalhot i penis. Na první pohled možná neviňátko, ale Ewan se zkrátka nezdá...
    Ewan McGregor ve filmu Sametová extáze
    Autor: reprofoto TV

  • 9.

    Antonio Banderas (59)

    Španělského krasavce Antonia Banderase asi netřeba nijak dlouze představovat, jeho vášnivý pohled očaroval jistě nejednu divačku ve filmu Zorro: Tajemná tvář. Muzikálové fanynky pak na něj asi nedají dopustit v Evitě, kde tak trochu ukradl slávu představitelce titulní role Madonně (61). Tento herec se nebojí ve svých rolích jít až na dřeň, líbat se s muži či ukázat své tělo v celé kráse. Dost toho ukázal například v Sedmém hříchu, kde měl plno erotických scén s Angelinou Jolie (44). V jiné scéně pak zase vyšpulil i zadek!2400999:full:true:true

    Antonio Banderas ve filmu Sedmý hřích
    Autor: reprofoto TV
  • 10.

    Patrick Swayze (†57)

    A na závěr jsme si schovávali něco extra – svého času velmi odvážný snímek, ostatně je to naznačeno již v názvu. Ale přiznejme si, že Hříšný tanec neztratil nic ze svého kouzla ani po letech. A tak když Johnny v podání Patricka Swayzeho učí Baby tanci a položí na ni jemně ruku, nenechá to jen tak některou dámu chladnou. Ostatně Patrick v tomto kultovním filmu stráví většinu času polonahý. A sluší mu to i oblečenému

    Patrick Swayze ve filmu Hříšný tanec
    Autor: reprofoto TV

    Fotogalerie
    215 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 7

Pollo: Svatá prostoto, fakt by mě zajímalo, kdo je autorem tohoto článku. Zavolal jsem manželku, a nic se jí nezatajilo. Tak nev8m..

(02. 05. 2020 17:24)

villon: Sweyzee už je pod kytkama, ne?

(01. 05. 2020 20:51)

starymlok: Chybí tam tvoje vytlemenče

(01. 05. 2020 18:00)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy