Hlavní obsah

Záhady Josefa Klímy: Prodej drog za nouzového stavu a terorizující sousedka

Záhady Josefa Klímy z 30. 4. 2020: Hledali jsme pašerácké stezky z Polska a kupovali drogy se skrytou kamerou. A sledovali jsme i další případ - sousedka ostatní terorizuje tím, že hromadí v bytě zapáchající odpadky.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Další díl pořadu, který připravuje tým novinářů kolem Josefa Klímy. Příběhy podvodů, neetického jednání, pohnuté lidské osudy i dosud neznámé okolnosti historických událostí.

Článek

Drogová scéna v Praze jakoby usnula. Zmizeli afričtí dealeři z Václaváku, zčásti i proto, že zavřely noční kluby a nepřijíždějí zákazníci - turisté. I bývalý narkoman ještě z doby komunismu a dnes streetworker, který závislým pomáhá přežít těžké časy, potvrzuje, že to narkomani mají dnes daleko těžší. Celou situaci zmapovali Josef Klíma a Petra Majerová.

„Ona by asi chtěla, aby byl tady ten dům zahlcený bordelem. Ona nás chce odsud vyštípat, a jde prostě hlava nehlava, jde si za svým.“ Toto jsou slova Venduly Fišerové, která je se svým manželem majitelkou bytu v jednom z plzeňských domů. Ukázalo se, že bydlet v tomto domě je doslova na vlastní nebezpečí. Natáčela Petra Majerová.

Součástí pořadu Záhady Josefa Klímy je tradičně i glosa. Tentokrát zamyšlení od Jiřího Přibáně, proč fotbalové hvězdy pobírají miliony, zatímco lékaři a zdravotníci jen pár tisícovek.

Záhady Josefa Klímy vysílá Televize Seznam v premiéře každý čtvrtek od 21:00. Archiv pořadu najdete zde.

A můžete nás sledovat také na Facebooku.

Reklama

Doporučované