Šíp.deník.cz

Překvapivý pohled do soukromí: Freddie Mercury na velmi osobních snímcích!

20 fotografií 20
Freddie Mercury Jim Hutton
Freddie Mercury Jim Hutton
Zdroj: winto
Freddie Mercury a Jim Hutton Freddie Mercury a Jim Hutton Freddie Mercury a Jim Hutton Freddie Mercury a Jim Hutton
Sdílej článek:

Freddie Mercury netajil, že se mu líbí i muži, což přiznal i své dlouholeté lásce Mary Austin. Mužem jeho srdce byl Jim Hutton, Ir, který neměl ponětí, kdo Freddie nebo Queeni jsou. Z jejich fotek doslova křičí nežná láska!

,,S Freddiem jsme se seznámili v nočním gay klubu v roce 1983. Tehdy jsem ho odmítl. Ale znovu jsme se viděli a vyspali se spolu. Neměl jsem tušení, kdo to je, protože se mi představil pod falešným jménem. Když mi později řekl, jak se doopravdy jmenuje a co dělá, nebyl jsem o nic moudřejší."

,,Freddie byl citlivý, stydlivý, jeho nálada se pořád měnila, vše muselo být po něm. Já jsem tichý a klidný… dokud do mě někdo nenalije pár piv."

,,Fredie byl mírný a nepatřil k chlapům, kteří by mi přišli atraktivní. Když měl chuť na sex, nic ho nedokázalo zastavit. Několikrát jsem nebyl daleko od toho, abych mu dal pěstí. Ale milovali jsme se. Neprali jsme se, jen se hádali. Pak se se mnou odmítal bavit. Naposled mu to vydrželo přes týden."

,,Den před Valentýnem jsme se hrozně pohádali - ani nevím proč - a zase se mnou přestal mluvit. Koupil jsem mu tři tucty modrých růží. Donesl jsem mu je až do postele, kde usrkával čaj a jedl s naší kočkou Delilah koblihy. Jen zabručel."

Nahlédněte do soukromých fotek Freddieho Mercuryho a jeho životního partnera.

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů