Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Emil Zajac z VyVolených se zakulatil a zešedivěl: Co dnes dělá legendární fičák

Emil prošel pořádnou proměnou.
Zdroj: archiv
+ Další 4 fotografie
EXKLUZIVNĚ
Rozhodně byl hvězdou první řady reality show VyVolení. Řeč je o Emilu Zajacovi (45), jehož hysterické extempore mají mnozí v živé paměti. I když se snažil po předčasném konci v televizní show prosadit v showbyznysu, nakonec svou cestu vzdal. Nejenže prošel od doby, co byl v reality show, hodně značnou proměnou, ale dnes je hvězdou méně známého radia.

Ve vile VyVolených se řadil k největším bavičům a do českého slovníku zavedl pojem fičák. Od doby, kdy zářil na obrazovce televize Prima uplynula řada let. "Po soutěži jsem si dodělal konzervatoř a vyzkoušel si pár menších rolí ve filmu nebo třeba v seriálu na televizi Barrandov. Dnes se živím tím, že vozím nadšence přes cestovní agentury za netradičními zážitky do zahraničí, což teď ale nejde a tak spolupracuji s jedním rádiem," řekl eXtra.cz Emil

Podle snímku, který je aktuální, Emil trošku přibral „Trošku jsem zešedivěl a přibral. Ale mám se dobře,“ uvedl Emil Zajac k aktuálnímu snímku. „Stárnu jako všichni, ale až všechna ta opatření skončí, zase na sobě zamakám,“ slíbil s úsměvem Emil, který se ve vile Vyvolených dokonce oženil. O něco později se ale rozvedl.

Jakou proměnou prošla hvězda VyVolených se podívejte do galerie.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy