InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zdeněk Dušek: Šlápneme do pedálů a manko doženeme

MILEVSKO – Jako trenér působil několik let v milevském hokejovém klubu. Následně ale vedly kroky Zdeňka Duška k florbalu, kde se stal takřka okamžitě uznávaným koučem. V uplynulém ročníku byl trenérem mladších žáků, částečně vypomáhal také u elévů a navrch se stal před rokem v rámci klubové reorganizace také šéftrenérem Došwihu. Nad rámec svých kategorií tedy pravidelně navštěvuje tréninky ostatních milevských družstev a na trenérských schůzích dává ostatním trenérům zpětnou vazbu, aby Došwich směřoval stále tím správným směrem. Zdeněk Dušek v rozhovoru pro Milevské noviny prozrazuje, jak byl spokojen s výkony svého družstva, jakým způsobem si s trenérským kolegou Adamem Černým rozdělili role u obou týmů mladších žáků, nebo o co mladíci přišli vinou pandemie koronaviru.


Jste spokojen s tím, jak celá sezona z vašeho pohledu probíhala?
Spokojeni jsme maximálně. Vytvořili jsme dva kvalitní celky s dobrou partou, které se navzájem podporovaly. Pro nás v mladších žácích výsledky nejsou až tak důležité, takže sezonu hodnotíme hlavně na základě toho, jak se hráči v jejím průběhu dokázali herně posunout. V tomto ohledu jsme velice spokojeni. Kluci od začátku uplynulého ročníku udělali velký pokrok a předvedená hra se turnaj od turnaje lepšila. Bohužel, když se měla naše forma stupňovat, musela být sezona ukončena, což nás všechny velice mrzelo.

O co jste tedy v závěru sezony kvůli koronavirové krizi přišli?
Bohužel jsme přišli o...

Celý rozhovor přineseme ve středečních novinách, kde Zdeněk Dušek promluví o silných stránkách svého týmu, tréninkových jednotkách nebo o tom, jak florbal ovlivní současná pandemie koronaviru. Čtěte Milevské noviny!

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace