InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nedohranou sezonu ukončili v kraji i stolní tenisté

Jihočeský stolní tenis v uplynulé sezoně dvakrát svou účastí obohatili internacionálové Milan Orlowski (vlevo) a Jindřich Panský. Nejdříve se představili při exhibici v Dubí Hoře na Písecku, kam se fotkou vracíme, a poté při mezinárodním turnaji v Oseku.  , Autor: Václav Kozma

Jihočeský stolní tenis v uplynulé sezoně dvakrát svou účastí obohatili internacionálové Milan Orlowski (vlevo) a Jindřich Panský. Nejdříve se představili při exhibici v Dubí Hoře na Písecku, kam se fotkou vracíme, a poté při mezinárodním turnaji v Oseku.     Autor: Václav Kozma

Na základě usnesení vlády České republiky č. 453 ze dne 23. dubna 2020 k rozvolňování hygienických opatření přijatých proti pandemii COVID-19 rozhodl výkonný výbor (VV) Jihočeského krajského svazu stolního tenisu (JčKSST) o ukončení dlouhodobých soutěží řízených JčKSST. VV rozhodl většinou hlasů při korespondenčním hlasování svých členů o ukončení soutěží mužů ve stolním tenisu v sezoně 2019-2020. Soutěže Divize muži, Krajský přebor A i B, Krajská soutěž A, B i C jsou bez náhrady ukončeny, 21. a 22. kolo se nebude dohrávat. Pro určení pořadí družstev, postupy a sestupy platí tabulka po odehraném 20. kole.

Protože byla pro sezonu 2019-2020 schválena reorganizace soutěží i pro ni platí stav po 20. kole:
Divize muži – do 3. ligy má právo postupu družstvo Sokol Č.B. A, ze 3. ligy nikdo nesestupuje, do KP sestupují Protivín A, Veselí n. Luž.
Krajský přebor A, B – do Divize mají právo postupu tři týmy podle dosaženého počtu bodů: Spartak Kaplice B, Velešín-Přídolí B, ČZ Strakonice Elektrostav B, další v pořadí jsou Sokol Mirotice A, VS Tábor A, Sokol Vodňany B. Protože se dvě skupiny o deseti týmech redukují na jednu skupinu o dvanácti týmech, sestupují do KS družstva od 6. místa dále v tomto pořadí:
Libín Prachatice B (31 b.), Blatná A (30 b.), Osek A, Pedagog Č.B. B, Sokol Strakonice A ve sk. KP A;
Týn n. Vlt. A (32 b.), Černý Dub A, Nová Ves u Č.B. A, Sez. Ústí A, J. Hradec A ve sk. KP B
Družstva, která se umístila do 5. místa, doplní tři postupující z KS na 1 x 12 účastníků KP. V případě, že se po uzavření přihlášek družstev pro sezonu 2020/2021 do KP nepřihlásí všech 12 účastníků, mají přednostní právo účasti sestupující týmy na 6., případně 7. místě podle počtu dosažených bodů.
Krajská soutěž A, B, C – do KP mají právo postupu vítězové skupin Sokol Křemže A, Šumavan Vimperk A, Suchdol n. Luž. A. Do RP sestupují družstva na posledních dvou místech tabulky: Sokol Křemže B, Dolní Třebonín A, Sokol Heřmaň A, Sokol Strakonice B, Sokol Lodhéřov A, Jiskra Bechyně B. Dále sestoupí dva týmy z 8. místa s nejmenším počtem bodů: TJ Třebohostice A a KD Dačice A, družstvo Martyna Malovice A (30 b.) se v soutěži zachrání. Družstva, která se umístila do 7. místa, doplní sedm vítězů RP na počet 3 x 12 = 36 účastníků.
Divize ženy – soutěž dohrána, vítěz Sokol Lhenice má právo postupu do 2. ligy žen (kvalifikace se nehraje), ze 2. ligy sestupuje družstvo žen VS Tábor
Český pohár 1. stupeň: soutěž nedohrána, chybí dvě poslední utkání o určení postupujících do celostátního 2. stupně: Spartak Kaplice – Sokol Mirotice, VS Tábor – Sokol Hluboká n. Vlt. A. Obě utkání se budou dohrávat podle pokynu ČAST k sehrání ČP 2. stupně, zřejmě v září 2019.

Pavel Hložek
Předseda VV JčKSST

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace