Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Vybavte se na léto kvalitní sluneční kosmetikou

Už v dubnu jsme zažívali nebývale horké dny a podle předpovědí se tuzemské léto bude opět těšit tropickým teplotám. Připravte se na ně s kvalitní sluneční kosmetikou a užívejte si zdravé opálení!

Markéta Vörös | 4. 05. 2020

Každý preferujemě něco jiného - někdo si libuje v klasickém opalovacím mléku, jiný sáhne po oleji nebo lehké gelové textuře. 

  • Unseen Sunscreen je úplnou novinkou od Supergoop! Revoluční neviditelná textura se přímo rozplyne na obličeji, zatímco ji chrání před ultrafialovým zářením. Dá se použít i jako báze pod make-up - vytvoří nádherný rozjasněný look. 

Unseen Sunscreen SPF 30, 15ml, £15.00, prodává Cult Beauty

  • Přírodní kosmetika zažívá obrovský boom a ten se nevyhýbá ani sluneční řadě. Korejskou značku Whamisa v redakci zbožňujeme. Krém na opalování s ochranu SPF50+ funguje na bázi zrcadlového efektu odrážení a rozptýlení UVA i UVB záření. Neobsahuje žádné syntetické UV filtry a tak neškodí vaší kůži ani životnímu prostředí.

Whamisa Bio Krém na opalování SPF50+, 60g, 945 Kč, prodává Pure District

  • Extra lehká nelepivá textura, zmatňující efekt a odolnost. To vše můžete čekat od novinku z dílny Eucerin. Navíc je v souladu s právním předpisem Hawaiian Reef Bill a díky absenci oktinoxátu a oxybenzonu chrání korálové útesy a křehký podmořský ekosystém! 

Krémový gel na opalování Dry Touch Oil Control SPF 50+, Eucerin, 200ml, 555 Kč

 

nsdsafjklsjf
  • Opalovací krém s protivráskovým účinkem? Jasně! Pořídít si ho můžete třeba od francouzské značky s termální vodou z Vichy

Vichy Anti-Age krém s SPF 50, 50ml, 519 Kč

  • Trápí vás pigmentové skvrny? Pak je třeba vsadit na kvalitní sluneční ochranu. Krém Photoderm Spot-Age od Bioderma je obohacen o antioxidanty. Působí prevetivně proti vzniku nových pigmentových skvrn, hydratuje a obnovuje pokožku.

Bioderma Photoderm Spot-Age, 40ml, 539 Kč

  • Sluneční kosmetika od Piz Buin je ikonou. Produkty nejen božsky voní, můžete se spolehnout, že se po nich nespálíte a vaše pokožka bude zdravá i dobře vyživená. Olej poskytuje intenzivní hydrataci, zatímco urychluje proces opálení. Revoluční technologie účinně odráží negativní složky slunečního záření.

Piz Buin Tan & Protect Tan Intensifying Sun Oil Spray, 150 ml SPF30, 549 Kč, prodává FAnn

  • Opalovací produkty od Institut Esthederm patří ve Francii k nejpopulárnějším. A my se nedivíme! Pokud jednou vyzkoušíte, pochopíte. Novinkou z jejich portfolia je první sluneční péče, která zesvětluje pigmentové skvrny i při pobytu na prudkém slunci. Krém můžete pořídit ve dvou tónovaných verzích, takže make-up už nebude třeba. 

Ochranný krém pro pleť s pigmentovými skvrnami VYSOKÁ UV OCHRANA, Institut Esthederm, 50ml, 2090 Kč

jsdlksajrljd
  • Rychle vstřebatelná nemastná textura krému Naturalis, vhodná i pro tu nejcitlivější pokožku, včetně dětí. Je vyroben z čerstvých ingrediencí, které pokožku hydratují, vyživují a zanechávají ji sametově jemnou. Obsahuje minerální UV filtr oxid titaničitý. 

Bio krém na opalování na tělo SPF 30, 125 ml, Naturalis, 695 Kč, prodává Bioorganica

  • Opalovací sprej Astrid pro intenzivní opálení s vůní exotického kokosu. Složení obohacené o olej z vlašských ořechů a kokosový olej podporuje intenzivnější opálení pokožky a poskytuje jí okamžitý chladivý efekt.

Suchý olej na opalování ve spreji OF 20, Astrid Sun, 150ml, 200 Kč

  • Shake, shake, shake, Señora... pamatujete si ještě film Beetlejuice? Pak si na něj vzpomeňte, až budete šejkovat opalovacím krémem od La Roche-Posay. Jeho ultralehká a tekutá textura je potřeba před každým použitím pořádně promíchat. Za to vás bude chránit před sluncem, jak nejlépe umí. Je odolný proti potu a hodí se i na citlivou pokožku. Nové složení navíc nezpůsobuje bělení korálů v moři a nenarušuje fotosyntézu mikrořas. Ideální parťák do kabelky. 

ANTHELIOS SHAKA, SPF 50+, La Roche-Posay, 50ml, 499 Kč

  • Nový krém na opalování od Nivea je nejen lehký a nemastný, do pokožky se navíc okamžitě vstřebává. 

Neviditelný gelový krém na opalování OF 30, Nivea, 150ml, 360 Kč

ldklůskrůskf