Jste zde

Farnell představuje nové digitální paměťové osciloskopy Tektronix

TBS2000B nabízí výjimečný výkon a pokročilé debugování za dostupnou cenu. Zákazníci mohou také využít výhod speciální propagace nových produktů až s 15% slevou do vyprodání zásob.

Nový digitální paměťový osciloskop Tektronix TBS2000B je postaven na legendárním výkonu a hodnotě předchozího modelu TBS2000 a poskytuje vyšší výkon a snadnější použití za dostupnou cenu. Řada TBS2000B je úplnou náhradou za osciloskopy řady TBS2000, se stejnými rozměry a programovatelným rozhraním. K hlavním vlastnostem patří:

  • 9palcový displej WVGA s délkou záznamu 5 milionů bodů a vzorkovací frekvencí 2 GS/s, která uživatelům umožňuje zachytit a zobrazit výrazně více signálu, urychlit debugování a ověřování designu.
  • 32 automatických měření a čtení hodnot tvaru průběhu pomocí kurzoru s funkcemi vyhledávání a označování, které umožňují snadnou identifikaci událostí vyskytujících se v získaném průběhu.
  • TekVPI, proprietární rozhraní pro podporu sondy Tektronix, které umožňuje široké pokrytí aplikací pomocí nejnovějších aktivních diferenciálních a proudových sond s automatickým škálováním a jednotkami. Jedná se o jediný nástroj v oboru, který je vybaven technologií TekVPI. TBS2000B také podporuje tradiční pasivní BNC sondy. 
  • Široká škála možností připojení, včetně podpory Wi-Fi (přes USB Wi-Fi dongle), 2 hostitelské porty USB a 100-BaseT Ethernet pro snadné sdílení měření a spolupráce.

Farnell nabízí svým zákazníkům bezkonkurenční technickou podporu 24/5 se specializovanými odborníky na testování a měření a rozsáhlými online zdroji, jako je exkluzivní online nástroj pro výběr sondy od společnosti Farnell. Zákazníci mají také přístup ke stovkám nejnovějších produktů a populárním nejprodávanějším produktům od předních dodavatelských partnerů, jako je Tektronix, které jsou k dispozici pro odeslání ještě v den objednání. Kromě speciální propagační akce v podobě 15% slevy do vyprodání zásob nabízí společnost Farnell v současné době řadu jarních nabídek, včetně slevy až 30 % na celou řadu dalších testovacích a měřicích produktů.

Tektronix TBS2000B, osciloskopy s digitálním úložištěm, je k dispozici od Farnellu.

 

Hodnocení článku: