4. května 2020 • 14:21

Plzeň začala přípravu bez Gulaše i Mertla, do tréninku se zapojil Kovář

Autor: ČTK, adl
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Plzně zahájili po dvouměsíční pauze po předčasném ukončení extraligové sezony kvůli pandemii koronaviru letní přípravu na nový ročník. Na jejím startu chyběly například ofenzivní opory Milan Gulaš a Tomáš Mertl, kteří se chystají individuálně. Naopak možnosti trénovat v Plzni využil centr české reprezentace Jan Kovář z Zugu.



„Pondělky se budeme standardně připravovat na Lochotíně, úterý bude v Hradišti, ve středu trénujeme v areálu zimního stadionu, ve čtvrtek znovu Lochotín a v pátek opět Hradiště. Letos máme v plánu jedno soustředění na Šumavě, a to začátkem června,“ řekl klubovému webu kondiční trenér Plzně Jan Snopek.

Zapojte se do nových diskuzí na iSport.cz >>>

Do přípravy pátého týmu nedohrané sezony se zapojily i nové posily - útočníci Pavel Musil z Mladé Boleslavi, David Stach z Kladna i Filip Suchý z Chomutova. Přidali se také odchovanci brankář Kristián Kolář, beci Michal Houdek, David Jiříček či útočníci Matěj Kolda a Sebastián Malát.

Jelikož Jan Kovář (vpravo) aktuálně nemůže do Švýcarska, využil možnosti přípravy s Plzní
Jelikož Jan Kovář (vpravo) aktuálně nemůže do Švýcarska, využil možnosti přípravy s Plzní

„Individuální přípravu mají pouze tradičně Milan Gulaš , Tomáš Mertl a také Viktor Lang, který se připravuje samostatně ve Švédsku,“ uvedl Snopek na adresu hráče, který působil v minulém ročníku stejně jako Suchý v prvoligovém Chomutově.

„Naopak se s námi připravuje Honza Kovář , který sezonu odehraje v Zugu,“ dodal Snopek k třicetiletému centrovi, který do Plzně přišel už v 15 letech z mateřského Písku a v sezoně 2018/19 se vrátil po pětiletém působení v Magnitogorsku v KHL a pokusu dostat se do NHL. Loni odešel Kovář do Zugu.

HC Škoda Plzeň Vše o klubu ZDE

Deník Sport, Sport Magazín i časopis GÓÓÓL kupujte pohodlně ONLINE na iKiosek.cz »

Titulní strana deníku Sport, pondělí 4. května 2020 Titulní strana deníku Sport, pondělí 4. května 2020Foto Sport

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
1
Finále
Články odjinud


Články odjinud