InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Strakonické hokejisty povede i v nové sezoně dosavadní trenér Martin Všetečka

Martin Všetečka , Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

Martin Všetečka     Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

STRAKONICE – Konečně jasno! Hokejisty Strakonic povede i v nadcházející sezoně krajské ligy jako trenér Martin Všetečka, který k týmu přišel loni v létě a došel s ním v nedohraném ročníku 2019/2020 do semifinále play-off. Ke změně však dochází na postu asistenta, který už nebude zastávat Luboš Krupka, ten se bude věnovat pouze mládeži. Nové místo zaujal zkušený hráč Martin Müller. Přípravu na novou sezonu zahájí mužstvo v pondělí 11. května, kdy dochází k rozvolnění vládních opatření v souvislosti s koronavirem a amatérští sportovci se již mohou scházet společně.

 

"Hned po skončení minulé sezony mi manažer A-týmu Roman Heimlich sdělil, že má zájem, abych pokračoval. Odpověděl jsem mu, že se spojíme v dubnu a řekneme si, co a jak. Konečné rozhodnutí padlo na konci měsíce," uvedl Martin Všetečka. Jednání o jeho pokračování u týmu e nějakou dobu táhlo. "Ukázalo se, že je zájem, abych pokračoval jen u mužů. Nabídek bylo více a mile mě překvapily – byla mezi nimi druhá liga, krajská liga a mládež. O pokračování u áčka Strakonic rozhodlo, že zde mám rodinu. A rovněž to, že jsme v loňském roce s týmem začali nějakou práci a já bych v ní rád pokračoval a rozvíjel ji dál," vysvětlil kouč.

Rozhovor s Martinem Všetečkou o přípravě a nové sezoně najdete v aktuálním vydání Týdeníku Strakonicko, který vyjde ve středu 6. května.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace