Trapas Boudové: Nabila si na přehlídce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Trapas Boudové: Nabila si na přehlídce!

Nela Boudová
Nela Boudová (Dalibor Puchta)

Má to ale povedené dny! Nela Boudová (52) se nejprve nechala »protestně« vyfotit s rouškou v rozkroku, čímž pobavila i podráždila řadu lidí. A teď sebou sekla na módní přehlídce nové kolekce návrhářky Jaroslavy Procházkové (60).

Ta se konala v pražské Lucerně. Letní modely na ní vynesly hvězdy seriálu Slunečná a další herečky. Byla mezi nimi i Boudová alias bufetářka Jarka ze seriálu Vyprávěj. Po několika metrech chůze ale během závěrečného defilé neustála podpatky a skácela se k zemi. Chybou evidentně bylo, že nešla po koberci jako její ostatní kolegyně, ale po kluzkých parketách.

Hereččin pád zachytili fotografové a nutno říct, že mu nechyběla elegance. „Tak jsem se proletěla,“ smála se Nela, když se jí snažily ostatní kolegyně zvednout. Výsledkem jejího letu k zemi bylo natlučené koleno a poškozená bota. To jí ale návrhářka Procházková odpustila.

ZA HRANICÍ VKUSU
Když se herečka před několika dny nechala vyfotit s rouškou ve svém nahém rozkroku, řešila zvažované zveřejnění snímku se svými nejbližšími. „Ta fotka byla za hranicí vkusu, ale vyjadřovala přetlak a vznikla dva dny předtím, než jsem ji dala na sociální sítě po poradě se svým starším synem,“ prozradila. Zveřejněním dala Boudová jasně najevo, co si myslí o nošení roušek a nastolené situaci okolo koronaviru. „Roušky ano, ale v obchodech a veřejné dopravě! Prosím, čtěte si statistiky úmrtí z minulých let. Nebojme se! Je přece jasné, komu to prospěje. A děkuji všem, kteří nasazovali sílu a zdraví,“ napsala ke snímku.

Nela Boudová a Tereza Kostková jsou kolegyně, které se postupně stávají kamarádkami.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Mnau1
5. 5. 2020 • 14:42

Jiste rousku a rukavice v obchode, autobuse, ve fabrice. Mela by si to sama skusit, jak se v tom pracuje 8 - 12 hod. Jake ma clovek otlaky v obliceji po nekolika hodinach s rouskou. Na Prime se ani neobtezuji mit rousku Perkausova a spol. V nedeli Rychecky s Moravcem rousku pod nosem. Malacova kdyz mluvi, tak ji vzdycky rouska sjizdi pod nos. Za tu dobu uz se mohli naucit si rousku poradne uvazat.

mord
5. 5. 2020 • 11:56

Boudová mi sympatická není, ale vy jste chatro nikdy nikdo nezakopl?

adam.jacques
5. 5. 2020 • 10:39

Ona je zvyklá nosit roušku jinde, než na obličeji 🙃🙂 Proto chudak upadla. Byl to pro ni nezvyk 😁 Se divim, že když už ležela, že nám zase neukázala svojí starou boudu 😂

havran2
5. 5. 2020 • 08:49

Proletěla se jen tak,bez koštěte !

DWEI
5. 5. 2020 • 07:00

Nechtěla zase zapózovat a tentokrát ukázat národu, že v rozkroku roušku nemá????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.