Jiřina Bohdalová (89): NAROZENINY SE ZRANĚNOU RUKOU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jiřina Bohdalová (89): NAROZENINY SE ZRANĚNOU RUKOU!

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (archiv Blesku)

Nejenom koronavir způsobil, že 89. narozeniny Jiřina Bohdalová o víkendu takřka neslavila. Už teď si totiž síly šetří na příští rok, kdy kulatiny, pokud pánbůh dá, rozjede opravdu ve velkém.

Popřát domů jí přišli jen ti nejbližší – dcera Simona Stašová (65), vnuci Vojta (24) s Markem (34) a věrný kamarád, slovenský podnikatel Ľubomír Focko (64). A herečka je všechny přivítala se zafačovanou pravou dlaní. Nic vážného to určitě není, neboť měla zjevně skvělou náladu a na rodinu, kam už Focko dávno patří, se těšila. „Jiřině jsem samozřejmě přál. Že má ale něco s rukou, mi nesvěřila. Bude to určitě prkotina,“ potvrdil deníku Aha! hereččin dvorní režisér a scenárista Zdeněk Zelenka (65).

Dárek ze záhrobí
Právě ten ještě s hudebním bossem Františkem Janečkem (75) chystá k devadesátinám velkolepou oslavu v pražské O2 areně, kterou bude natáčet Česká televize. „Z Jiřiny tak bude první herečka, která bude slavit v největší české hale,“ prozradil Zelenka. Své milované Jiřince chystá ještě dárek v podobě komedie Inspektoři ze záhrobí, kde by se měla zhostit role bývalé hospodské, jež se kvůli nešťastné události ocitne v domově seniorů. A v něm se seznámí se dvěma stejně opuštěnými chlápky, bývalým kriminalistou Františkem Němcem (76) a expolitikem Viktorem Preissem (73).

V poklidu
Oslavy budou tedy příští rok mohutné, a tak není divu, že si oslavenkyně teď šetří síly. „Jsme doma a v poklidu. Pořádnou párty udělám až za rok! Držte mi palce, ať jsem zdravá,“ řekla Aha! sama Bohdalová.

Už aby byl konec! Jiřina Bohdalová (88) trpí kvůli novému pořadu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.