Dnes vyšlo 1 článků

Facebook představuje Messenger Rooms: další způsob online komunikace

Facebook představuje Messenger Rooms: další způsob online komunikace

Facebook byl vždy o spojování lidí. Jedním z produktů Facebooku je Messenger Rooms aneb videohovor, který pojme až 50 účastníků. 

V poslední době Facebook pocítil poptávku po videu v reálném čase. Mezi WhatsApp a Messengerem se každý den účastní více než 700 milionů účtů. V mnoha zemích se videohovory na Messenger a WhatsApp více než zdvojnásobily a počet zhlédnutí videí Facebook Live a Instagram Live se výrazně zvýšil. A online komunikace na Facebooku nesmí pokulhávat.

Messenger Rooms

Messenger Rooms usnadňuje trávení kvalitního času s přáteli, blízkými a lidmi, kteří sdílejí stejné zájmy. Vytvoříte si tzv. místnost a libovolně připojíte lidi,kteří ani nemusí mít založený účet na Facebooku. V jedné “místnosti” může být najednou až 50 účastníků na neomezenou dobu.  Sdílejte oslavy, sdělujte si rady nebo si jen povídejte na gauči s přáteli. Nemusíte někomu zavolat bz doufání, že je ten pravý čas, nebo si nejprve zkontrolovat kalendáře. Místnosti na Facebooku můžete spouštět a sdílet prostřednictvím zpravodajských kanálů, skupin a událostí, takže lidé mohou snadno přibývat.

Snímek obrazovky 2020-05-05 v 10.20.06

Pokud vaši přátelé nebo komunity vytvoří místnost, která je pro vás otevřená, uvidíte je na Facebooku. Když jste pozváni do místnosti, můžete se připojit z telefonu nebo počítače – není třeba nic stahovat, abyste mohli začít. Pokud máte aplikaci Messenger, můžete hrát s AR efekty, jako jsou uši zajíčka, a novými funkcemi poháněnými AI, jako je pohlcující 360 pozadí a náladové osvětlení. Při vytváření místnosti si vyberete, kdo to uvidí a připojí se k ní. Pokud chcete účastníka vyloučit, můžete lidi z hovoru odebrat nebo zamknout místnost.

 

Zdroj, foto: about.fb.com

Zajímá se o tvůrčí psaní a online marketing. Studuje marketingovou komunikaci. Ve volném čase (kterého moc není) spravuje svůj blog - bezkiki.cz. Její život by nebyl kompletní bez rodiny, přátel, smíchu, hudby a dobrého jídla.

Komentáře

Nahoru