Zde může být vaše reklama.

Odešly tři opory Mora potvrdila první změny v kádru

Mora potvrdila první změny v kádru

foto: Petr Pelíšek

05. 05. 2020 - 12:00

Hokejisté HC Olomouc půjdou do sezóny 2020/21 s docela obměněným kádrem. V klubu skončilo několik zkušených opor, které zatím nahradili převážně hráči z druhé nejvyšší soutěže. Dosud největší ztrátou je odchod nejlepšího útočníka Zbyňka Irgla do Vítkovic. Klub prvním změny v kádru potvrdil na svém webu.

Obránce Jan Jaroměřský bude od nové sezony hrát za Oceláře Třinec. Podobným směrem se přesunul tahoun ofenzivy Mory posledních tří let Zbyněk Irgl, ten se vrací zpět do Vítkovic, jejichž je odchovancem. Irgla chtěly Vítkovice už v lednu na pomoc v boji o záchranu, nakonec ale ještě nedohranou sezonu dokončil na Hané. Další lídr útoku Mory Pavel Musel zamířil opačným směrem, stal se hráčem Škody Plzeň. V HC Olomouc ještě nebudou dál pokračovat útočníci Marek Laš (Třebíč) a František Skladaný.

HC Olomouc zatím ohlásil čtyři nové hráče. Mora získala zkušeného útočníka Lukaše Kusceru, vítkovický odchovanec naposledy působil v Kometě Brno. Na Hané už hrál v sezónách 2011/2012 a 2012/2013. Dalšími nováčky jsou Jakub Navrátil (Přerov), Jan Bambula (Havířov) a Tomáš Greš (Poruba).

Další články