Zpěvák se netají tím, že je hypochondr a že trpí nemocí bílých plášťů, a tak se odběr krve a výtěr z nosu neobešly bez hysterie. Když zdravotnice Mariana píchla do prstu, ozval se z odběrového stanu ukrutný řev.

„Strašně to bolelo, div to se mnou neseklo, pohled na krev mi vůbec nedělá dobře,“ smál se Vojtko, když bylo po všem. „Vůbec nic to není, ale o mně se ví, že se bojím doktorů jak čert kříže. Asi bych na testy nešel, protože jsem žádné příznaky na sobě neshledal a navíc jsem promořený každodenní degustací vín, ale chystám se za rodinou na Slovensko a bez negativního testu by mě nepustili přes hranice,“ vysvětlil Blesku Marian, kterému test naštěstí vyšel negativně. 

Karanténa je pro Maroše zatěžkávací zkouškou pro jeho vztah s lékárnicí Helenou. „Už měsíc a půl spolu žijeme pod jednou střechou. Samozřejmě občas nějaké rozpory jsou, ale nic, co bychom nepřežili. Zatím oba žijeme. Je jasné, že Helena do mého domu vnáší své věci, a tak ho zatepluje a zútulňuje, což jsem u předchozích žen nesnášel, ale teď se snažím a musím říct, že to vůbec není špatné,“ pochlubil se Vojtko svým vnitřním pokrokem. 

VIDEO: Krev a hysterický řev! Marian Vojtko musel povinně na testy kvůli koronaviru

Video
Video se připravuje ...

Krev a hysterický řev! Marian Vojtko musel povinně na testy kvůli koronaviru Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
33 fotografií