Ben Arfa se ve Valladolidu dlouho nezdrží, klub mu neprodlouží smlouvu

06.05.2020, 10:45
Aktuality
Hatem Ben Arfa bude mít po šesti měsících znovu nového zaměstnavatele. Ofenzivní francouzský fotbalista byl od loňského léta volným hráčem, zájem o něho měla řada klubů a smlouvu s ním nakonec podepsal Valladolid, španělský celek se ovšem v hráči zklamal a neuplatní opci na prodloužení spolupráce...

Ben Arfa dříve hájil barvy Lyonu, Marseille, Newcastlu, Hullu City, Nice a PSG, sezonu 2018/2019 následně strávil v Rennes a po ní dlouho vybíral další angažmá. Z řady možností upřednostnil Valladolid a dlouhá pauza se podepsala na jeho výkonech a špatné fyzické kondici.

Ben Arfa naskočil jenom ke dvěma zápasům a třetí start dost možná nepřidá. Ve Valladolidu má smlouvu do konce června, její součástí je opce na dalších dvanáct měsíců a vedení se tuto opci nechystá aktivovat.

"V zásadě ve Valladolidu nemůže zůstat, klub by s ním pro příští sezonu neměl počítat. Je z formy a vedení ví, že by zabralo spoustu času, než by se dostal do dobré fyzické kondice. Agenti mu začali hledat nový klub okamžitě poté, co jim Valladolid přestal odpovídat na dotazy, už o něho neměl zájem. Udržení Ben Arfy by znamenalo nabídnout mu minimálně půl milionu eur, což je daleko od představ jak klubu, tak i hráče. Nedokázal Valladolid přesvědčit," přispěchal se svým názorem novinář Arturo Alvarado Sánchez.

Autor: Tomáš Pavlík / 90min.com

Komentáře (50)

Přidat komentář
NickyZabaleta

Reagovat
TheTopFootbaler

Do Sparty nebo Slávie?

Reagovat
smazaný uživatel

Větší talent než Messi, ale línej až běda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Arfa je hovno. Takových bylo více, větší talent než Mesii nemá, stejně jako nemá větší talent jak Maradona. Vyhajpovanej hráč, kterej umí sem-tam dobrou kličku a přihrávku. Záblesky geniality a potvrzování geniality rok co rok je rozdíl. Já se taky párkrát ukopnul a nejsem druhej Xavi.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hrac, kterej prosel Lyonem, Marseille, PSG a k tomu si zahral PL a LaLigu, coz z nej dela lepsiho fotbalistu nez 99,9999% lidi na planete.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Mustang™

Životopis má pěkný. Možná je lepší jak 99,9999% lidí na planetě, ale musíš porovnávat jen profesionální fotbalisty. A to Ben Arfa rozhodně není lepší než 99,9999% profesionálních fotbalistů.

Reagovat
Jordi Alba

To se z jeho tvrzením ale nějak nevyvrací, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

a? co to meni?

Reagovat
smazaný uživatel

No ze neni hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

no ve srovnani s messim a maradonou docela jo

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Frantszek

lidí jo ale ne fotbalistů

Reagovat
vicinda07

lenze prave tie zablesky geniality su ten talent, nie? to ze to potvrdzuje rok co rok je uz o hlave, schopnost pracovat na sebe, zlepsovat sa co abolutne nema...ale lexess tvrdi ze je obrovsky talent co je pravda...a ked si pozries jeho goly a silne momenty zistis ze hracov s takymi zableskami ako ma on nie je extra vela, takze nieco special na nom bude

Reagovat
Frantszek

*zakopnul

Reagovat
ttopi

větší talent než Messi

Reagovat
ttopi

Tak když to říká Sakho, tak asi jo...

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, mnohem směrodatnější je, co tvrdí ttopi

Reagovat
ttopi

Nejde o mě. Myslím, že 99,9% lidí na světe si myslí, že Messi je větší talent než Arfa

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Stannis Baratheon

On to tvrdí ze svého pohledu, jak se mu, jakožto obránci proti nim hrálo. Ale ti s tím máš asi lepší zkušenosti. Minimálně ve Fifě.

Reagovat
ttopi

Což nemá žádnou vypovídající hodnotu přece. On proti němu hrál několik záúasů, ale tady se bavíme o talentu, což tě vybaví na celou karieru. Promiň, ale myslet si že Arfa má větší talent než nejlepší fotbalista světa a držitel 6 zlatých míčů je fakt hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

Co takhle si uvědomit, že talent je cca 10% úspěchu. Ve fotbale, hudbě, podnikání, čemkoli. Zbytek je nekonečný množství hodin tvrdý dřiny často podpořený šťastnou shodou okolností.

Reagovat
ttopi

To je pravda. Ale ty ostatní činosti které popisuješ mají na tel talent návaznost. Když máš vyšší talent, tak toho víc tím dřením získáš. Jinak bych mohl tvrdit, že ikdyž nemám fotbalovej talent, tak těch chybějících 10% v talentu doženu v rámci těch 90% makáním. To asi ne, že?

Reagovat
Shevchenko

Ronaldo? No to asi jo, ale taky měl smůlu na zranění.

Reagovat
mxyzptllk

ach jo, tohle mě tak štve! Jen málo hráčů na světě bych viděl hrát radši než jeho, a on se místo toho pořád fláká a nic pořádně nehraje... po tom, co předváděl v Rennes, jsem už doufal, že by se konečně mohl zase rozjet, a ono nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Genius i dylina.

Reagovat
krisa

jako na fotce?

Reagovat
smazaný uživatel

Na fotce je fobtalovej génius a francouzská primadona s divnýma vykulenýma očima. Ten může Ronaldovi líbit prdel, že je vůbec ochoten si s ním podat ruku. humus

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Pharrell

Reagovat
bourbon

z Ronalda je pěkný vaček , ale nějaké obrany by ještě asi prohnal

Reagovat
RadekVonCZE

Aspoň si užívá jídlo a pohodlí

No ale mohl by se trochu udržovat

Reagovat
Rudnevs

Podľa mňa si ani moc neužíva, vraj to má z nejakych zdravotných problémov...

Reagovat
SaianSupaCrew

Sám říkal, že jedna z největších závislostí jsou pro něj dorty

Reagovat
Studni

Mám pocit, že se psalo o štítný žláze, ale jestli to je pravda, nevím

Reagovat
valloire

je

Reagovat
Firkraag

jo z tohohle, no to jooo :)

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

27 odehraných minut

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Messiáš

Je strašně škoda toho, jak to má nastavené v hlavě. To jak hrál minulý rok v EL, bylo úžasné. Sám vyřadil silný Betis, málem se mu podobná věc povedla i proti Arsenalu. Ale rok nehrál, určitě ani pořádně netrénoval a přišel v šíleném stavu. Přitom La Liga by mu skvěle sedla a vždycky jsem ho chtěl vidět, jak si zde poradí. Škoda, že tehdy dal přednost PSG před Sevillou

Reagovat
Jordi Alba

Čekal sem, že on bude zachraňovat Valladolid, velký zklamání.

Reagovat
vicinda07

ja si tiez myslim ze to je to z jeden najvacsich talentov, niektori pisu ze takych je vela ale nemyslim si, ked si pospominam na zapasy ktore som s nim videl ked bol v top forme, vela takych ozaj nie je...mohol dosiahnut velke veci na zaklade svojich schopnosti...zialbohu hlava nadovolila, skoda velkeho talentu

Reagovat
Visca el barca

Co ten Pjanic?

Reagovat
technecium

Se nasi zbláznili asi

Reagovat
valloire

co to je za kriply?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele