Hlavní obsah
Článek

Chystá se téměř po půl roce za rodiči na Slovensko, aby společně dodatečně oslavili několik svátků a narozenin, které jim kvůli karanténě utekly. Aby ale mohl přes hranice, musel zpěvák Marian Vojtko (51) absolvovat testy na COVID-19. Potvrzením, že je má negativní, se musí prokázat na hranicích.

Marian je sice známý hypochondr, ale do odběrového stanu před poliklinikou na Proseku se zrovna nehnal. "Když se koukám tady na ty mimozemšťany obalené ve všem možném, mám z toho obavu," nevzbuzovali v něm důvěru zdravotníci vybavení kompletními ochrannými pomůckami.

Děsil se hlavně odběru krve. Každý by řekl, že píchnutí do prsteníčku nic není, ale Marian má z vlastní krve hrůzu a ještě prosil, aby mu ji odebrali aspoň ze spodního článku, a nikoli z bříška, jak je obvyklé. Stejně u toho řval jako prase na porážce.

Kromě rychlotestu z kapičky krve, kdy se negativní výsledek ukázal okamžitě, absolvoval ještě výtěr z nosu.

"Nejhorší je, že před návratem ze Slovenska budu muset na testy znovu, aby mě pustili zase zpátky. Tak doufám, že i tam všechno dobře dopadne a hlavně se těším na dobré halušky od mámy," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám