Moje šťastná hvězda

Je manželství před rozvodem?

Nejspíš očekával, že mu manželka bude trochu větší oporou. Moderátor Leoš Mareš (43) kvůli současné situaci v Česku přišel o několik svých kšeftů. Jeho příjmy se tedy ztenčily, ale úplně o vše nepřišel. Vydělává si především díky sociálním sítím.

Jeho manželka Monika Koblížková (39) si nějaké peníze momentálně taky vydělá. A i kdyby manželé přišli o veškerou práci, ze svých úspor by v klidu vyžili. Kde je tedy problém? Monika má být podrážděná z toho, že nemůže vycestovat z republiky, a svému muži to dává najevo.

Vždy všechno vyřešil

Monika se většinou s každým svým problémem obrací na svého manžela. Přece jen je velmi vlivný a jeho známé příjmení se v minulosti vždy hodilo. Monice teď ale bohužel nemá jak pomoct, protože vládní nařízení se zkrátka nedá obejít, a ji to má pořádně štvát.

Leoše překvapilo, jak moc to jeho manželku vzalo. Nevydrží pár týdnů bez cestování? Působilo to na něj tak, jako kdyby s ním manželka nevydržela chvíli doma a pořád by jen létala po světě.

On se naopak těšil, že budou trávit víc času spolu, když mají oba celoročně diář zaplněný na několik měsíců dopředu. Toho se ale bohužel nedočkal.

Monika zkrátka dává přednost dobrodružství a klasická každodenní rutina ji nebaví. Utíká pravidelně alespoň běhat do parku, kde má od Leoše chvíli klid.

Do úklidu se jí nechtělo?

Mareš o ní vše moc dobře ví, s tím si ji také bral, i on samozřejmě rád cestuje, ale v takovou chvíli od manželky očekával asi trochu víc pokory a pochopení. Dokonce se měl Moniku snažit zabavit a rozveselit.

Údajně jí nabízel, že si mohou spolu něco uvařit nebo že udělají generální úklid, ale do toho se nejspíš Monice příliš nechtělo. Neustále si má jen prohlížet fotky ze svých luxusních destinací, které v minulosti navštívila.

Marešovi už to ale začíná lézt krkem a hodlá celou situaci nějak řešit. Je si vědom toho, že si svou manželku možná až moc naučil na život v luxusu.

Každý měsíc v jiné destinaci, to si přece jen nemůže dovolit jen tak někdo. Teď jen přemýšlí nad tím, jestli by s ním jeho manželka byla i za normálních podmínek, kdyby nebyl slavný moderátor.

Úplně ji přešel humor

Leoš jako kdyby svou ženu teď vůbec nepoznával. Vždy byla samý vtip a smysl pro humor je taky jedna z věcí, která je spojuje. Mareš se o zábavná videa s manželkou dokonce několikrát podělil i se svými fanoušky na sociálních sítích.

Nyní ale jako kdyby Monika začala odhalovat svou pravou tvář. Dokud bylo vše podle ní a mohla si s manželovými penězi dělat, co jen chtěla, byla spokojená a veselá. Jakmile se ale vyskytl malý zádrhel, všechno se pro ni sesypalo jako domeček z karet. Má to ale na svědomí skutečně jen to, že teď spolu trčí sami doma?

Moc si přeje miminko

Před pár měsíci dělal Leoš se svou manželkou rozhovor. Řeč přišla i na téma děti a manželé lehce neznačili, že ne všechno je možné. Mnoha lidem tedy došlo, že s početím dítěte mají asi jisté problémy. Ty mají údajně trvat i nadále.

I když se oba o miminko snaží a moc si ho přejí, stále jim nebylo dopřáno. Leoš už sice děti má, ale Monika ne, a o to je to pro ni citlivější. Smutek z neúspěchu nejspíš zaháněla všemi těmi materiálními věcmi, které jí Leoš dopřával.

Když to teď ale není možné, její smutek je zřejmě čím dál tím větší. Marešovi asi pravý důvod svého chování říct nechce, protože by s tím stejně nic nenadělal.

Zvažuje adopci?

Monika údajně měla podstoupit několik vyšetření, přesto se nejspíš nezadařilo. Jak to chce řešit? Proslýchá se, že začala přemýšlet o adopci. Ráda by si vzala do péče novorozené miminko, které by mohla vychovávat.

Otázkou ale je, jak na tenhle nápad bude reagovat její manžel. Jak už v minulosti dokázal, s plozením dětí nemá problém, a kdoví, jestli by s adopcí dítěte souhlasil. Monika má mít v plánu se mu s tím svěřit, ale pochopitelně z toho má strach. Od toho se asi odráží její podrážděnost Kdoví, třeba bude mile překvapen, až zjistí, co za tím je.

Co na to řekne bývalá žena?

Není tajemstvím, že Leoš Mareš je stále v kontaktu se svojí bývalou manželkou Monikou Marešovou (45), a to především kvůli jejich dětem. Jak by ale jeho bývalá asi reagovala na to, kdyby si Leoš s Monikou adoptovali dítě?

Přece jen by se stalo novým sourozencem jejich dvěma synů a ovlivnilo by to celou rodinu, i ji samotnou. Už v minulosti byly navíc mezi dvěma Monikami jisté rozepře.

Koblížkové se totiž údajně nelíbilo, že si Leošova první žena ponechala jeho příjmení. A adopce by tak snadno mohla jejich už tak pošramocené vztahy ještě víc vyhrotit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden