Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Andrea chce mít největší rty na světě: Vyplnit si je nechala už dvacetkrát a hodlá pokračovat

Andrea chce mít největší rty na světě: Vyplnit si je nechala už dvacetkrát a hodlá pokračovat
Zdroj: archiv Andrey Ivanovy
+ Dalších 10 fotografií
galerie
Andrea Ivanova (22), bulharská instagramová modelka, si dala za cíl mít největší rty na světě. Pro její velmi nepřirozený vzhled se jí často přezdívá bulharská Barbie a rty má už skutečně obrovské. Zrovna nedávno si je nechala vyplnit už podvacáté a rozhodně nekončí.

Psal se rok 2018, když se mladá Andrea Ivanova rozhodla proslavit nejen na Instagramu. Její profil sledovalo pár lidí, když oznámila, že hodlá mít největší rty světa. Jen chvíli poté začala skutečně chodit na vyplňování kyselinou hyaluronovou a počet lidí, kteří sledují cestu za jejím snem, velmi stoupl.

Mezi jejími sledujícími na sociálních sítích je možné najít dvě skupiny lidí. Jedna z nich Andreu obdivuje za to, že i přes odsuzování ze strany veřejnosti skutečně dělá to, co chce. Ta druhá si z ní pak dělá legraci a její obří pusu přirovnává k zadku orangutana.

Na teprve 22 let by Andreu zřejmě nikdo neodhadoval. Kromě rtů si nechala zvětšit i prsa a tyto zákroky v kombinaci s velmi výrazným líčením naprosto zazdívají její přirozenou krásu. Ve svém věku vypadá na mnohem víc.

Touha po zviditelnění

Mladičkou Bulharku k tak velkému zvětšení rtů přiměla touha po pozornosti a slávě. Na Instagramu má nyní téměř 35 tisíc sledujících, píší o ní ale média po celém světě, a tak se nedá zpochybnit, že svého dosáhla. Kolikrát si ještě nechá rty napíchat, než bude mít dost, není jasné, zdá se ale, že s jejich zvětšováním v dohledné době rozhodně neplánuje přestat. Na nejbizarnější fotky Andrey Ivanovy se podívejte v galerii.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy