Eriksen: Chci se probojovat do základní sestavy Interu

07.05.2020, 21:22
Aktuality
Inter Milán v lednu z Tottenhamu přivedl Christiana Eriksena, jenž se však zatím neprosadil podle představ. Dánský reprezentant se však nevzdává a chce se co nejdříve zařadit k oporám...

Rodák z Middelfartu v uplynulých letech patřil mezi opory londýnského klubu, jehož dres oblékal od roku 2013. Smlouvu však nechtěl prodloužit, proto v lednu změnil působiště.

Inter Milán vzhledem k výše uvedené skutečnosti zaplatil Tottenhamu pouze 20 milionů eur, Eriksen ale na výkony ze svého bývalého působiště dosud nenavázal.

Osmadvacetiletý záložník ve všech soutěžích za svého nového zaměstnavatele odehrál osm zápasů, ale ve více než polovině začal na lavičce a zaznamenal jeden přesný zásah.

Proto má Eriksen před obnovením Serie A jasný cíl - usadit se v základní sestavě Nerazzurri. "Rád hraji fotbal. To je pro mě největší motivace, abych se stal členem základní sestavy Interu," řekl Eriksen, který vyloučil, že by uvažoval o odchodu. "Opravdu ne," uvedl.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (31)

Přidat komentář
El-Pistolero-68

Ze zrovna tenhle borec bude mit problem se prosadit v Interu, bych uplne necekal.

Reagovat
Panděvova ofina

Tak není se vůbec čemu divit. Když pominu bláboly ohledně nové ligy, jazyka atd., tak se chopit role tvůrce hry hned od prvních minut asi nebude žádný med. Osobně mu fakt věřím, bez ohledu na to, že patří mezi špičku mých oblíbených hráčů.

Reagovat
Remt

Ono (a teď nechci znít jako nějaký zapšklý fanda) když na to půl roku se facto úplně kašleš, což kaslal, nebudem si nic nalhavat, tak dostat se do té top formy + jak ty říkáš být tvůrce hry celého týmu asi bude chvíli trvat..

Reagovat
kilobyte

A klidně se už do ní ani nemusí dostat. Pár nepovedených akcí a je v prdeli. I Jarda Kužel s tím měl problémy a to hrál divizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forma

Reagovat
Recoba Inter

Důležité je pokud dostane čas. Je však pravda, že situace ohledně nynější krize mu moc nenahrává.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ho taky celkem rád, ale pořád se nemůžu zbavit dojmu, že si vybral špatný klub

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Smreky

V nadchádzajúcej sezóne bude podľa mna hráč na ktorom budú stavať. V anglicku hral skvele ak zabudneme na poslednú sezónu... ale je to pán asistencií

Reagovat
VojtovaChelsea

super že se nevdává, byla by škoda kdyby mu nějakej krasavec doje*al kariéru

Reagovat
El-Pistolero-68

On hlavne, pokud vim, uz je zenaty, takze by to ted asi ani neslo.

Reagovat
El-Pistolero-68

Nehlede na to, ze je, aspon to tak na prvni pohled vypada, muz.

Reagovat
kilobyte

V dnešní době má i muž právo na to se vdát.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně offensive názor.

Reagovat
Nihilister

Pouze za předpokladu, že jsi píča.

Reagovat
Zark

takže splněno

Reagovat
El-Pistolero-68

Vím, měl bych zapracovat na své gender korektnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď synu!

Reagovat
kattos

Co se sním sakra stalo?

Reagovat
dave30

Chtěl si vytrucovat přestup, tak na to více jak půl roku celkem kašlal. A dostat se zpět do formy chvilku trvá. Ta pauza mu asi také nepomohla (komu pomohla?), takže to bude mít hodně těžké...

Reagovat
RadekVonCZE

Sympaťák a zároveň skvělý hráč

Málem jsem dostal infarkt z toho, když Inter hrál proti AC a on z poloviny hřiště při přímáku trefil tyč

Reagovat
Front hell

Jak si chtěl vytrucovat přestup,to bylo hodně sympatické chování

Reagovat
Mastný Chobot

robil to Tottenhamu, takže áno

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se, že netrucoval hned po přestupu ke slepicím.

Reagovat
Recoba Inter

Po jeho příchodu jsem mu věřil, i když se mu úplně zrovna do puntíku nedařilo, co si budem. Teď už ale tolik entusiasmu popravdě nesdílím a jsem na něj popravdě hodně zvědavý jak zabojuje teď po dlouhé pauze a navíc kam ho Conte nakonec strčí. Na trequartistovi jsme totiž viděli, že mu to v Itálii zrovna dvakrát nešlo. Tímhle vším ale určitě nezakecávám fakt, že je to kvalitní hráč. Jen to načasování přestupu do Interu nemuselo být pro něj správné, což ale nemohl vědět.

Reagovat
Hokaido

Klub jako Tottenham byl jeho strop, na lepší nikdy neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechápu proč jsme ho přivedli snad jen pro ten pocit že dokážeme přivest velké jmeno....myslím že absolutně nesedí do systemu není to hráč co bude 90 minut jezdit po prdeli ,což Conte požaduje po svych hracích kazdopadně hráč je to vyborný jen mu najít vhodny system a místo což vubec nebude jednoduché

Reagovat
Recoba Inter

Eriksen se snaží, právěže jedna z jeho předností je, že maká o sto šest. To, že tady nějací rádoby pisálkové říkají, že na to poslední rok sral, tak si neuvědomují, že byl částečně bez motivace. S jeho pracovním nasazením není dle mě nic špatně. Otázka je, jak moc chce hrát za Inter a nejde jen čistě o hraní. Je důležité vědět jak moc se chci stát součástí klubu, jak moc chci, aby fanoušci volali moje jméno... atd. bude muset přidat v několika ohledech a to nebude lehké, proto k tomu bude třeba spousta motivace a chtíče, které už před tím v Tottenhamu ztrácel, tak se uvidí, jestli šlo jen o tehdejší současnost, a nebo jestli se u něj nejedná o hlubší problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to mit težké,čas ukaže ja mu moc nevěřím zatím nepřesvědčil když Conte místo něj raděj staví Vecina....a je otazka kdo v nove sezoně přijde?Tonali,Vidal možná dostane šanci Radja kdo ví?Sensi ve formě je pro Inter lepši jak celý Erikssen....strašně bych si přál aby ukazal co v něm je ale moc nevěřím že se mu to u nás povede.

Reagovat
smazaný uživatel

mě se líbí že pokud vystřelí stojí to zato ale jak říkáš najít vhodné místo a uspokojit conteho bude těžké pokud by odešel lautaro což nevypadá tak se zase otevře nová formace

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele