Lada (46): Provedla jsem něco strašného a teď mě drží v šachu

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
zena 9
zena 9

Jednou jedinkrát ve svém životě udělala Lada velkou chybu. A platí za ni dodnes. Každým dnem se bojí, že se její manžel něco dozví a opustí ji. Od milence ale odejít nemůže.

Článek byl zpracován na základě příběhu čtenářky. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.

„Když mě tehdy na baru oslovil, měla jsem pocit, že mu jde jenom o to jedno. Manžela sice miluji, ale v posteli nám to nikdy moc neklapalo. Tak jsem využila toho, že mě mladík pozval na pár panáků, a skončili jsme u něho doma,“ přiznává Lada.

„Jenomže ráno, když jsem mu řekla, že to byla jen jednorázová noc a číslo mu nedám, ujistil mě, že ví, kdo jsem, a že pokud nechci přijít o šťastné manželství, měla bych raději hrát podle jeho pravidel.“

Naštval mě, ale ten večer jsem mu napsala přesně podle dohody

Lada neměla jinou možnost než se svému milenci večer opět ozvat. „Řekl mi, že když se neozvu sama, možná mě navštíví osobně. I když jsem doufala, že na moji SMSku neodpoví, do minuty přišla zpráva s místem příštího setkání.“ Čtenářka říká, že doufala, že po pár schůzkách mladíka omrzí. Proto se začala tvářit, že milenecký vztah s ním bere vážně. Jenže situace se začala zhoršovat.

„Je to už půl roku. Pravidelně s ním chodím na schůzky, které dopadnou společně strávenou nocí. Manžel sice nic netuší, kdyby se ale podíval na mou kreditku, došlo by mu, že utrácím až příliš peněz za hotely, které si můj milenec nemůže dovolit. Vím, že kdybych odporovala, on by na mě všechno vyzradil.“

Nikdo o tom neví. Přemýšlím ale, zda by mi manžel odpustil, kdybych se přiznala

Ani nejlepším kamarádkám Lada neřekla, co se děje. Nikdo si na ní nevšiml žádné změny. Ona se přesto bojí, kdy se něco provalí. „Manžel buď přijde na to, že ho podvádím, nebo zešílím z požadavků, které na mě mladý milenec každý týden má. Utrácím za něj velké peníze a spím s ním jenom proto, abych nepřišla o muže. Už začínám uvažovat o tom, zda bych mu neměla říci pravdu.“

Lada se ale bojí, že by jí manžel nikdy neodpustil. „Kdyby to bylo opačně, asi bych dokázala nevěru odpustit. Jenže vím, že on je jiný. Nejspíš by to pro nás znamenalo okamžitý konec. A to nemohu dopustit, protože ho miluji a vychováváme spolu devítiletou dcerku. Co mám ale udělat s milencem, který mě drží v šachu, to nemám nejmenší tušení,“ přiznává se.

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články