Hitem se staly knihy pro mileniály

Hitem se staly knihy pro mileniály

Číst, číst a zase číst. To v dnešní době zapomíná mnoho z nás. Přinášíme vám tipy, které určitě nesmí chybět ve vaší knihovně. Knihy, které dříve četli naši rodiče i prarodiče se nyní hodně liší. Zajímá vás vegetariánství, pohádkové domy, romantika nebo trocha poezie?

zdroj foto: pixbay.com

 

Mileniálové aneb generace X, která dává přednost technologiím, práci z domu a přistupuje k hodně věcem tak trochu jinak. Zajímají se o zdravý životní styl, cestování a práci, které je bude bavit. Jaké knihy vám doporučíme?

Umění být zdráv – Jan Vojáček

Proč neustále roste počet chronicky nemocných lidí? A proč si s těmito chorobami současná medicína neumí poradit? Jak naslouchat signálům těla a napojit se na svou skutečnou podstatu? Jeden z nejuznávanějších představitelů funkční medicíny Jan Vojáček vám ukáže, jak ve vlastním organismu probudit schopnost samoléčby a najít tak ztracenou harmonii.

zdroj foto: CPress nakladatelství

 

Láska online – Penelope Ward

Povedený román, který vypráví o lásce přes internet. Poznali jsme se na tom nejméně pravděpodobném místě. Začalo to docela nevinně. Pro ni jsem byl „BůhFilmu“ a ji jsem znal jako „Montanu“, což samozřejmě nejsou naše skutečná jména, jen virtuální přezdívky, za něž se schováváme. Brzy jsem zjistil, že se ve skutečnosti jmenuje Eden. Uhranula mě od první chvíle, kdy jsme se přes internet spojili. Vypěstoval jsem si na ní závislost...

zdroj foto: Nakladatelství Baronet

 

Cabin Porn – Zach Klein

Kniha plná fotografií, která věří, že dům má mít svoji vlastní filozofii i místo. Nenajdete zde žádný manuál, jak postavit dům, ale to, jak bydlet, tak trochu jinak a vážit si přírody a neškodit ji. Můžete se těšit na nádherná místa, pohádkové chaty, různé tipy a mnoho dalších.

zdroj foto: Nakladatelství Grada

 

O princezně, která se zachránila sama – Amanda Lovelace

Jedná se o zajímavou sbírku poezie, která je o lásce, nenávisti, zármutku ale i radosti, síle a inspiraci. Vychází ze života autorky a je rozdělena do čtyř oddílů. U této knihy se určitě nudit nebudete.

zdroj foto: Nakladatelství Yoli

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram