Z toho mrazí! Merkelová: “Musíme žít s pandemií, dokud nebude vakcína.” VIDEO. Gates: “Odhaduji to ještě tak dva roky.” Evropská unie: “Jsme na mizině.” Deep State: “My vám půjčíme!”

Německé kancléřka Angela Merkelová se vyjádřila k otázce, jak dlouho budou v Německu a Evropě trvat karanténní opatření: “Musíme žít s pandemií, dokud se neobjeví vakcína. Je v globálním veřejném zájmu vyprodukovat vakcínu a pak ji distrubuovat světu.”


Kancléřka Markelová: Jsme na mizině

Angela Merkelová jasně naznačila, že uvolňování karanténních opatření jsou pouze lokálním tanečkem v rámci širšího záměru. Tím je vývoj celosvětové vakcíny, její následná distribuce a povinnost nechat se očkovat, a to zřejmě každoročně.


“Děkuji Evropské unii, že vzala věci do svých rukou. Chci poděkovat Uršule von de Leyenové a Melindě Gatesové,” uvedla Merkelová ve svém projevu. O tom, jak dlouho ještě potrvá onen “vývoj vakcíny”, rozhoduje Světová zdravotnická organizace WHO, kterou ovládá Bill Gates.


Gates: Ještě tak dva roky…



Česká republika je kdo?

Role České republiky je zcela okrajová, protože jde o globální, byť podle všeho uměle vytvořený problém, který spíše než skutečno pandemii připomíná spíše gigantický sociální experiment.

Český premiér Andrej Babiš se k roli ČR v mezinárodních společenstvích vyjádřil po pietním aktu u příležitosti 75. výročí konce II. světové války: “Odpovědnost je na největších mocnostech. Z naší strany je tu velký prostor pro spolupráci, ta však není dobrá.”


Český premiér Andrej Babiš: “Je to na nich.”




Evropská unie: Jsme na mizině

“Je tu finanční meze ve výši 8 miliard euro, kterou je třeba zaplnit. Proto vyzývám kohokoli, politiky i lidi z finančního sektoru, kteří by byli schopni tuto mezeru zaplnit,” uvedla německá kancléřka Merkelová ve svém projevu.

Jinými slovy: “Jsme na mizině a doufáme, že nám někdo půjčí.” Markelová se odvolává na konferenci Evropské unie ze 4. května. Tam částka 8 miliard Euro opakovaně zazněla, stejně jako to, že ve skutečnosti bude potřeba nejméně dvakrát tolik.

Kancléřka byla před vypuknutím krize koronaviru “na odpis”. Díky krizi se jí popularita vrací, stejně jako ostatním evropským politikům: Macron (Francie) , Conte (Itálie) a dalším…





16 miliard euro a je to

Evropská unie i přes propad ekonomik kvůli pandemii trvá na realizaci své priority, a tou je zavedení Nového zeleného údělu (New Green Deal), tedy splnění programu aktivistky Grety Thunbergové (přechod na alternativní zdroje energie).


S řešením přispěchal na videokonferenci EU 4. května miliardář George Soros. Svůj plán nazval: “Věčná půjčka“, která v praxi znamená, že ty peníze pro Evropskou unii sežene (16 miliard dolarů) a ta je bude moci vracte “věčně”, tedy po malých částkách.

Podmínkou je samozřejmá absolutní poslušnost. Takto obrovské zadlužení a předstíraná velkorysost věřitelů jiný důvod nemá.




Deep State: A je to!

Soros již věnoval na ovládnutí Evropy pomocí svých neziskových organizací (Open Society Fond) miliardové sumy. V některých zemích jsou jím placené neziskoví organizace zakázány či omezeny (Maďarsko, Rusko, Polsko…) protože prý pod praporem předstíraného dobra ve skutečnosti provádějí podvratnou činnost.

Kontroverzní miliardář je považován důležitou figuru Deep State a za konstruktéra tzv. barevných revolucí, kdy dochází ke svržení demokraticky zvolených vlád jako by z ulice (Slovensko, Ukrajina, částečně Česká republika atd.), čemuž předchází ideologická masáž a finanční tlak na média ve formě dotací.


Vítejte v nové normalitě.





close
Arfa.cz: Aby ti už neunikl žádný příběh