Sportovci museli na nějaký čas zapomenout nejen na závody či zápasy, ale i na samotné tréninky, zůstaly jim maximálně ty, které mohli provádět v domácích podmínkách.

On-line ke koronaviru ZDE.

To ale není zdaleka všechno, co museli nejen sportovci oželet. Přerušen byl, či v některých zemích ještě je i provoz nejrůznějších služeb. Především ženy nesly těžce, že musely nějakou dobu zapomenout třeba na pravidelnou kadeřnickou péči.

Že se tenhle problém ale netýká pouze něžného pohlaví, dokázal americký skokan na lyžích Kevin Bickner.

Na facebookové stránce amerického týmu se objevila dvojice fotografií právě čtyřiapadesátého nejlepšího závodníka uplynulé sezony. Ovšem jen s použitím velké dávky fantazie byste poznali, že jde o stejného člověka.

Roman Koudelka. Skoky na lyžích - střední můstek. Alpensia Ski Jump Centre. Pchjongčchang.
Skokanský tým má potenciál, říká nový kouč. Kouká po nejlepší patnáctce

Zatímco na první fotografii je zachycen vzorně upravený a učesaný mladík, hned vedle něj můžete vidět neoholeného muže s vlasy, jejichž délka a úprava značí, že již dlouho nebyly v péči lazebníka. Oba obrázky jsou doprovázeny textem, který říká, že na první fotce je Bickner před karanténou a na druhé po jejím skončení.

Hned se ale začaly objevovat názory, že po karanténě to Bicknerovi sluší více než před ní. Na to ať už si ale názor udělá každý sám.

Jak vyplývá z doprovodného popisku, srovnání bylo vtípkem někdejšího amerického závodníka a nyní trenéra Blakea Hughese. Je tak vidět, že smysl pro humor a pozitivní nálada neopouští sportovce ani v době koronavirové nouze.

Tomáš Portyk
Sdruženáři získali posilu. Portyka a další bude trénovat skokanská legenda