Dnešní Den matek, který se v Česku slaví stejně jako v Americe druhou květnovou neděli a jehož propagátorkou u nás byla prezidentova manželka Alice Masaryková, opět odhalil, jak vypadají maminky celebrit a leckdy dochází na velmi dojemná slova. 

Máma, matka, mamka, maminka. Kuba mi teď říká matko, ale to se dá pochopit jsme všichni v jeho období dospívání! Mně tedy svazují hormony takový, takže je to u nás někdy těžký! Dnes je den matek, ale matky nás doprovází každý den. Ta moje určitě. Čím déle zde není tím častěji na ni myslím. Každá z nás někdy byla nepravdivá, ale s ohledem na čas, je to jedno. Taky jako máma dělám chyby a dělat je budu! Doufám, že budou vyvážený láskou jako u mojí mámy, tak a uz se moc dojímám. Myslím že by moje mamka tedy koukala, jak se mi zamotal život! Nevím, co by mi řekla, ale měla by pravdu,“ dojala se Vendula Pizingerová, která o svou maminku přišla v roce 2012.

Fotkou, kdy byl ještě miminko, se pochlubil Roman Vojtek. Lukáš Hejlík zveřejnil snímek z dospívání a další dali společné snímky z různých období.

„Nebyla to vždy procházka růžovým sadem, ale máma je máma,“ zavzpomínala na svou maminku Mahulena Bočanová.

Chybíš mi moc, ještě nikdy jsme se 'nevirtuálně' neviděly, společně se nesmály, nejedly a nekecaly takovou dobu... po dobu tří měsíců. To odloučení je bolavé, ale o to víc se těším na to, jak tě obejmu a budu držet, držet 'hodně, hodně' dlouho. Jsi pro mě nenahraditelná, jedinečná, naprosto nepostradatelná... miluju tě, MAMI!“ vyznala se Tereza Kerndlová, která karanténu tráví ve Španělsku. 

VIDEO: Jak to dělá, že i v karanténě je dokonalá? Tereza Kerndlová šla s pravdou o svém vzhledu ven! 

Video
Video se připravuje ...

Jak to dělá, že i v karanténě je dokonalá? Tereza Kerndlová šla s pravdou o svém vzhledu ven! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
17 fotografií