Hunger Games
91/100 - 149×

Hunger Games

Severní Amerika byla zničena ve válce. Vznikla nová země – Panem. Panem tvoří bohaté hlavní město Kapitol a třináct přilehlých a o poznání chudších krajů. Jako trest za předešlé rebelie musí jednotlivé kraje každý rok vybrat jednoho chlapce a dívku do Hladových her. Tito splátci pak bojují v aréně na život a na smrt, dokud nezbude jen jeden. Tentokrát se do arény dostává Katniss Everdeenová a Peeta Mellark z dvanáctého kraje a tato jiskra zažehne plamen.

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | | 120 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Sci-fi
hrají
Jennifer Lawrence (Katniss Everdeen), Josh Hutcherson (Peeta Mellark), Liam Hemsworth (Gale Hawthorne (Hurikán)), Woody Harrelson (Haymitch Abernathy), Sam Claflin (Finnick Odair), Elizabeth Banks (Effie Trinketová (Cetkie)), Donald Sutherland (Cornelius Snow), Natalie Dormer (Cressida), Mahershala Ali (Boggs),

Studio Lionsgate nás vezme zpět do Panemu

Studio Lionsgate nás vezme zpět do Panemu

Zatímco Suzanne Collins chystá novou knihu, studio Lionsgate si pojišťuje práva na nový film, který nás vezme do doby před původní trilogií.

26 1
10.5.2020

Nová kniha The Ballad of Songbirds and Snakes od Suzanne Collins vyjde již tento měsíc, konkrétně 19. května. Studio Lionsgate se již teď chystá na její zfilmování. Režie nového filmu se ujme Francis Lawrence, produkce Nina Jacobson, scénáře zase Suzanne Collins a jeho úprav pak Michael Arndt. Tedy tým, který pracoval na původních filmech.

Nový příběh bude prequelem a zaměří se na postavu prezidenta Coriolanuse Snowa, který v této době ještě prezidentem není, protože je mu 18 let. Jeho rodina právě prožívá špatné časy, ale pohledný a okouzlující Coriolanus se má stát v desátých Hladových hrách mentorem dívky z dvanáctého kraje.

Casting nový film ještě nezačal, takže postavy zatím obsazeny nebyly. Koho byste v novém filmu chtěli vidět?

Foto: Lionsgate

Diskuze /6

FValek

Jupí, jupí, jupí… vůbec nemám přehled o mladých hercích současnosti, ale snad Snowa nebude hrát nějaký pomalu třicátník, ze kterého udělají osmnáctku viz Branton Thwaites nebo Ansel Elgort… nebo nedej bože Noah Centineo :D Ale zase musí být sexy, tak to nemůže být žádná náctka :/

10.5.2020 | 20:59:57
Cocafull

Super, jen bych prosil ať je tam více rozebráný okolní svět a system stejně jako v knihách :)

10.5.2020 | 21:28:57
theplanetoftheapes

Joo joo, prosííím rychleeeee natočte tooo. Ale chtělo by to zase nějakou tu světospásnou pizdu a partičku tupých teenažerů co se budou mezi sebou na Panemské Beverly vyšší dívčí mezi sebou řezat a píchat a mezitím si po gladiátorském tréninku dají ve sprchách hromadný orgáč načež se to završí na maturitním plese kde se svede závěrečná bitva o krále plesu. Se solidním soundtrackem to vypadá na úspěšný muzikál ze střední panemské a na to si rád zajdu do pornokina.

11.5.2020 | 8:11:18
Moor8

Mentorem? Nemá být mentor někdo, kdo vyhrál hry za daný kraj?

#5 cardellini
11.5.2020 | 14:02:27
cardellini

#4 Moor8: ono je dost mozny ze za 12 kraj jeste nikdo nevyhral (kedze to maji byt 10. hry) :) tak pridelili mentora co zbyl.

#6 Cetriolo
11.5.2020 | 18:29:18
Cetriolo

#5 cardellini: No jasně, že nevyhrál, prvním vítězem byl Haymitch, který vyhrál 50. Hunger Games :) A v několika prvních hladových hrách museli být mentoři nějací „externisti“, dokud je postupně nenahradili vítězové :)

10.8.2020 | 11:12:55
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Síla Vzdoru 2.část

Hunger Games: Síla Vzdoru 2.část

Premiéra: 19. 11. 2015
Režie: Francis Lawrence
Scénář: Danny Strong, Peter Craig
Kamera: Jo Willems
Hudba: James Newton Howard
Hrají: Sam Claflin, Elizabeth Banks, Jennifer Lawrence, Stanley Tucci, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Woody Harrelson, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Jena Malone, Amanda Plummer
Stopáž: 135 minut

Ohodnoťte jednotlivé filmy:

Reklama

Síla Vzdoru část 1.

Thumbnail Play icon

Plakáty

Plakáty

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama