Slunečná se opět točí... V TV zaplní celý červen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Slunečná se opět točí... V TV zaplní celý červen!

Seriál Slunečná stále vysílá
Seriál Slunečná stále vysílá (TV Prima)

Skvělá zpráva pro fanoušky seriálu Slunečná. Televize Prima chtěla udělat letní přestávku už od 2. června. Nyní se rozhodlo, že diváci mohou oblíbené hrdiny sledovat až do 26. června, tedy o 3 týdny déle.

Herci byli po dvouměsíční pauze už celí natěšení. Pavla Tomicová (57), seriálová Ála Konvičková, s uzarděním v legraci přiznala, že odstávku asi přivolala ona. „Zoufale jsem si přála volno, abych si mohla oddechnout. Ale netušila jsem, že bude tak dlouhé,“ prohlásila herečka.

Už jí chyběli lidi

Bez kolegů trpěla taky Iva Hüttnerová (71), která hraje přičinlivou Bětu. „Přiznám se, že mi hodně chyběli lidi. Asi víc, než nedostatek práce, protože jsem doma aspoň zase začala malovat,“ svěřila herečka a malířka. Radoval se taky Václav Knop (70) alias doktor Vacek. „Jsem moc rád, že jsme zase tady. Zaplaťpánbůh za to.“ 

Gratulace nečekala

Největší překvapení bylo připravené pro Terezu Brodskou, která slavila 52. narozeniny. Ještě než se dotočil poslední obraz, režisér zavelel a šlo se hromadně gratulovat. „Vůbec jsem to nečekala,“ napodobila herečka způsob divení se Karla Gotta (†80). „V duchu jsem si jen říkala, proč tady všichni stojí a nejdou se převléknout. V tomhle věku se to snad už ani neslaví,“ bránila se Brodská, ale gratulace jí udělaly velkou radost. A taky návrat před kameru. „Měla jsem fakt dlouhou chvíli. Už jsem doma uklidila byt dokonce několikrát,“ přiznala oslavenkyně.

Testy a teploměr

Všichni herci napřed prošli testy. „Každých čtrnáct dní je budeme opakovat. Produkce zajistila odběrové místo přímo u ateliérů, herci byli zváni vždy na určitý čas,“ prozradila výrobní ředitelka skupiny Prima Lucia Kršáková. Navíc je natáčení přítomen zdravotník, který měří všem několikrát denně teplotu.

Uniklo ze scénáře

Výchova synů Filipa Blažka alias seriálového táty Tomáše se dostane hodně do popředí. Babička chlapců, kterou hraje Zdena Herfortová, ve snaze získat vnuky přitvrdí. Pomocnou ruku Tomášovi překvapivě nabídne Jana Kratinová v podání Terezy Brodské.

Slunečná: Václav Knop plaval v sudu plném slivovice!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.