Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Autokino Mercedes-Benz Arena zahajuje provoz

Zastoupení značky Mercedes-Benz pro Českou republiku zahajuje 11. května provoz největšího LED autokina v České republice. Mercedes-Benz Arena se nachází na výstavišti PVA Expo v Praze-Letňanech a nabízí kapacitu minimálně pro 100 automobilů.

Promítání zahájí film Drive, ověnčený řadou ocenění, s Ryanem Goslingem v hlavní roli. Promítání bude probíhat na kvalitní LED obrazovce 16 × 9 m s mimořádně velkou plochou 144 m2. Promítání bude probíhat každý den vždy od 19.00 a 22.00, příjezd na parkoviště se otvírá 30 minut před začátkem filmu. Kino Mercedes-Benz Arena, s podtitulem Autokino pod hvězdou, nabídne oblíbený formát sledování filmů z pohodlí automobilu, který v současnosti zažívá novou vlnu zájmu kvůli zpřísněným hygienickým opatřením v souvislosti s pandemií nemoci covid-19.

Zájemci se mohou seznámit s programem autokina na stránkách www.mercedes-benz-arena.cz, kde najdou všechny důležité informace včetně on-line rezervace, kterou je nezbytné učinit před příjezdem. Autokino Mercedes-Benz Arena je díky umístění v areálu výstaviště velmi dobře přístupné nejen Pražanům a obyvatelům z okolí metropole, ale díky snadnému napojení na dálnice D8, D10 i D11 také divákům ze vzdálenějších míst. Například z Kralup nad Vltavou trvá cesta kolem 25 minut, z Brandýsa nad Labem lehce přes 15 minut a z Kladna nebo Poděbrad přibližně 40 minut.

Spuštění autokina Mercedes-Benz Arena doprovází vizuál s přístrojovou deskou modernizovaného vozu Třídy E, nejprodávanějšího prémiového vozu vyšší střední třídy v České republice, který měl světovou premiéru letos na jaře. Novinka přináší řadu vylepšených bezpečnostních asistentů a moderních prvků včetně několika typů volantu, vybavených kapacitními snímači a ovladači pro snazší ovládání.
V autokině Mercedes-Benz Arena slouží k přenosu zvuku do automobilů wifi stream, který uživatelé přijímají na mobilní telefon. Jeho spárování s audiosoupravou ve voze zajišťuje kvalitní zvukový zážitek, pro zájemce jsou připraveny i bezdrátové reproduktory k zapůjčení. Standardní vstupné činí 400 Kč včetně nealko nápojů a popcornu pro dvě osoby.



MB 11.5.2020

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar