Zpěvačka Britney Spears Profimedia

Zpěvačka Britney Spears Profimedia

Britney Spears a Jason Alexander Profimedia
Pamela Anderson  Profimedia
Pamela Anderson a Kid Rock během svatby Profimedia
Kim Kardashian Profimedia
14
Fotogalerie

Britney Spears se opět rozvádí: Jak dlouho trvala nejkratší manželství dalších slavných? Vede Kardashian i Pamela

Svatby v Hollywoodu často nemají dlouhého trvání. Slavné hvězdy jsou často přelétavé, vytížené nebo se berou po příliš krátké známosti. Své o tom ví i bývalá popová princezna Britney Spears, kterou zřejmě v blízké budoucnosti čeká třetí rozvod. Které osobnosti mají za sebou nejkratší manželství?

Britney Spears a Jason Alexander

Na krátká manželství by si zpěvačka Britney Spears mohla pomalu zavést patent.  Právě těchto dnech totiž rezonuje světovým bulvárem její další rozvod, o který po čtrnácti měsících od svatby požádal zpěvaččin o dvanáct let mladší manžel Sam Asghari. Podle amerického bulváru jsou důvodem dlouhodobé problémy, násilné hádky a především nevěra bývalé popové princezny. Model a fitness trenér ale nebere v potaz předmanželskou smlouvu a během rozvodu si zřejmě chce přijít na balík peněz. Měl totiž údajně zpěvačce vyhrožovat, že zveřejní choulostivé informace, pokud rozvodové vyrovnání neproběhne po jeho.

O tom, že to popová princezna Britney Spears nemá v hlavě tak úplně v pořádku, se ví už dlouho a není divu, že spoustu času trávila v psychiatrické léčebně. Sama Asghara si vzala krátce poté, co se zbavila poručnictví svého otce a získala tak zpět svoji svobodu. V minulosti provedla pěkných pár kousků včetně toho, že si oholila hlavu a rozbila baseballovou pálkou sklo auta. Mimo jiné se také v roce 2004 v Las Vegas vdala za svého kamaráda z dětství Jasona Alexandera. Sňatek vydržel pouhých pětapadesát hodin a poté bylo manželství anulováno. Zpěvačka uvedla, že šlo o pouhý žert, který se vymkl kontrole.

Které celebrity neunesly svoji slávu? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 7

Pamela Anderson a Kid Rock

Blonďatá sexbomba známá díky seriálu Pobřežní hlídka je svojí slabostí pro muzikanty známá. Tři roky byla vdaná za bubeníka slavných Motley Crüe Tommyho Leeho, s nímž má dva syny. Po rozvodu byla nějaký čas sama, než se dala dohromady s dalším muzikantem Kidem Rockem. Také tento vztah vedl k manželství, to ale nemělo dlouhé trvání. Pár se totiž rozváděl po pouhých čtyřech měsících. Zatímco Kid Rock tím pokusy o manželství ukončil, Pamele to nestačilo. Později si totiž vzala pokerového hráče Ricka Solomona, s nímž se rozvedla po dvou měsících, aby si ho po nějaké době vzala znovu. Tentokrát jim manželství vydrželo celých šest měsíců! Přesto si na svůj rekord musela Pamela počkat až do roku 2020, kdy se provdala za sedmasedmdesátiletého filmového producenta Jona Peterse, s nímž krátce žila už v 90. letech. Tentokrát manželství vydrželo pouze dvanáct dní a podle ženicha šlo bývalé Playmate jen o to, aby za ni zaplatil její dluhy.

Pokračování 3 / 7

Kim Kardashian a Kris Humphries

O inteligenci profesionální celebrity Kim Kardashian asi nemá smysl dlouze polemizovat. O tom, že občas dřív jedná, než přemýšlí, svědčí i její unáhlený krok v roce 2011, kdy se vdala za basketbalistu Krise Humphriese. Svatba to byla vskutku pohádková, stála totiž neuvěřitelných deset milionů dolarů a dokonce ji přenášela televize. Ani zlatokopku, jakou je právě Kim Kardashian, však peníze v manželství neudržely a po dvaasedmdesáti dnech oznámila, že se s manželem rozchází a prý raději zůstanou jen přátelé. V manželství s rapperem Kanye Westem sice profesionální celebrita vydržela sedm let, toto manželství ale před dvěma lety nakonec také skončilo.

Pokračování 4 / 7

Lisa Marie Presley a Nicolas Cage

Dcera krále rock’n’rollu Elvise Presleyho byla také odbornice na manželství. Se svým prvním manželem, s nímž má dvě děti, byla sice v manželství šest let, než se ale stihla oklepat z rozvodu, byla vdaná za popového krále Michaela Jacksona. S ním manželství vydrželo necelé dva roky. Pak si dala na šest let se svatbami pokoj, aby se vrhla do náruče herce Nicolase Cage, bezmyšlenkovitě se za něj provdala a po půl roce se s ním rozvedla. Ani tehdy to ale nevzdala a v roce 2006 si vzala Michaela Lockwooda, s nímž měla další dvě děti. Rozvodovou jízdu Lisy Marie Presley ukončila 12. ledna 2023 její nečekaná smrt.

Pokračování 5 / 7

Colin Farrell a Amelia Warner

Známý hollywoodský svůdník pouze jednou podlehl a vyzkoušel si slasti a strasti manželství s herečkou Amelií Warner. Dlouho mu to nevydrželo, a i když si na prst nechal vytetovat jméno své novomanželky, po čtyřech měsících ho zlákalo nové dobrodružství a pár šel od sebe. Amelia ale nakonec nedopadla špatně a podruhé měla šťastnější ruku. Vzala si totiž Jamieho Dornana, sexy herce známého z trilogie Padesát odstínů šedi. Nyní mají už tři děti.

Pokračování 6 / 7

Renée Zellweger a Kenny Chesney

Herečka Renée Zellweger už kdysi přiznala, že je beznadějná romantička. Country zpěvák Kenny Chesney asi dokonale splňoval její představy o princi na bílém koni, když už po čtyřměsíční známosti kývla na jeho žádost o ruku. Manželství trvalo stejnou dobu, pouhé čtyři měsíce. Rozvedený pár se k rozchodu nikdy příliš nevyjadřoval, pouze představitelka Bridget Jones uvedla, že šlo o největší přehmat v jejím životě.

Pokračování 7 / 7

Bradley Cooper a Jennifer Espinosa

Manželství trvající čtyři měsíce nejsou v Hollywoodu ojedinělá. Své o tom ví i krasavec Bradley Cooper, který v roce 2006 požádal svoji přítelkyni Jennifer Espinosu o ruku, a svatba se konala necelé tři měsíce poté. Pár se sice rozvedl „až“ po půl roce, odděleně ale manželé žili už po čtyřech měsících. K tomu, že by se měli rozvést, prý dospěli oba současně, jelikož jim manželství údajně vůbec neklapalo. Cooper se ale hrnul do dalšího sňatku. Od roku 2015 totiž randil s ruskou modelkou Irinou Shayk, která mu v roce 2017 porodila syna, načež ji herec požádal o ruku. Ke svatbě ale nakonec nedošlo, pár se dřív stihl rozejít.

Doporučujeme

Články odjinud