Krize páru trvala zřejmě už delší dobu. „Rozvádíme se. Každý máme jinou představu o životě. Rozhodně to není kvůli tomu, že by si jeden nebo druhý našel někoho jiného. Pro mě je to největší životní prohra. Odstěhovali jsme se už loni v létě, s Maxíkem už několik měsíců žijeme v Praze,“ řekla Pavelková.

„Syn se nám povedl, to je tak jediné, na čem se shodneme,“ posteskla si rusovláska.„Podle mě je lepší odejít, dokud si jeden druhého vážíme, než když se začneme nenávidět,“ dodává modelka, která ví, že vztahy můžou hodně bolet.

Ještě před svatbou s Čížkem totiž v předchozím vztahu okusila domácí násilí. „Doma jsem to řekla, až když to celé bylo uzavřené. Sama jsem se s tím poprala a vyrovnala,“ uvedla před časem.

„Každý má ale jinou povahu a jiné lidi kolem sebe, zázemí a rodinu. Bylo to psychické i fyzické týrání, většinou to začne psychickým vydíráním a podobně a potom dojde k fackám a následně k většímu násilí. Jsou různé formy násilí. Je to všude, děje se to plošně ve všech sociálních vrstvách,“ prozradila kdysi.

VIDEO: Romana Pavelková krátce po porodu v erotické show: Sex jsme měli do poslední chvíle!

VIDEO: Krásná Pavelková nevychytala oblečení: Na luxusní akci jako do lesa!

Video
Video se připravuje ...

Krásná Pavelková nevychytala oblečení: Na luxusní akci jako do lesa! Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Fotogalerie
34 fotografií