5ti denní golfové utkání profesionálů pro Nadaci Jakuba Voráčka

5ti denní golfové utkání profesionálů pro Nadaci Jakuba Voráčka

❗️Správný tip + dobrý skutek = VÝHRA❗️
Vyhraje Filip Mrůzek nebo Šimon Zach?
⛳️Tipněte si na celkového vítěze / počet celkem jeho odehraných ran / počet celkem jeho odehraných birdie a VYHRAJTE! Navíc se můžete do celé akce připojit i finančním darem na transparentní účet Nadace Jakuba Voráčka 272036015/0300 nebo zaslání DMS KLUKPUK 30/60/90 ☎️ 87777


Od 11. do 15. května se proti sobě na pěti hřištích utkají Filip Mrůzek a Šimon Zach. K sobě si vezmou bývalé i současné osobnosti českého sportu či další golfové nadšence.

Myšlenka akce vznikla v redakci Golf Digest C&S a u propagátorů golfu Pavla Nečase a Davida Suchařípy, které známe pod značkou Golf Circus. Během pěti dnů se postupně na hřištích Beroun Golf Club, Prague City Golf Zbraslav, Panorama Golf Resort Kácov, Loreta Golf Club Pyšely a Oaks Prague uskuteční akce s názvem Mrůzek vs. Zach & Friends.

V rámci otevřeného tréninku budou přátelsky soupeřit právě Filip Mrůzek a Šimon Zach. Každý navíc bude mít u sebe další tři golfové nadšence. Na úvod se můžeme v Berouně těšit na Radka Gudase, jeho otce Lea, dále na Pavla Nečase, komentátora Jaromíra Bosáka, šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, bývalé elitní fotbalisty Marka Heinze a Tomáše Ujfalušiho, bývalého hokejového brankáře Ondřeje Pavelce, fotbalistu Tomáše Čížka a také na současnou hvězdu NHL Jakuba Voráčka. 

Během následujících dní si poté zahrají i David Suchařípa, Jiří Hrdina, Vladimír Šmicer, Petr Svěcený, Karel Vágner, Ivan Hašek, Erich Brabec, Štěpánka Mrůzková a také Čeněk Lorenc.

Vybrané finanční prostředky jsou určeny Nadaci Jakuba Voráčka, která se již pět let věnuje pacientům s roztroušenou sklerózou a útočník Philadelphie Flyers do ní přispěl již více než 300 tisíc dolarů.

A jak bude pomoc vypadat?

"Prostřednictvím aplikace Gapp si může každý vsadit na svou hru na stableford body a porovnat si své výsledky proti profíkům golfovým, ale i všem známým osobnostem, které se na daném hřišti představí. Všechny prostředky získané golfovými švihy všech poputují na konto Nadace Jakuba Voráčka na projekt komplexní rehabilitace pacientů s RS," uvádí oficiální tisková zpráva Nadace Jakuba Voráčka