Třebíč začala letní přípravu. Hlásila se také posila z Hodonína

Foto: hstrebic.cz

Třebíčští hokejisté se od pondělí připravují na novou sezonu Chance ligy. K dříve oznámeným hráčům se nově přidal donedávna hodonínský obránce Ondřej Ševčík.

„Jsme s ním v kontaktu delší dobu. Připojil se k nám už od prvního tréninku letní přípravy,“ potvrdil na klubových stránkách trenér Radek Novák.

Jednadvacetiletý Ševčík je odchovancem Vsetína. V dorosteneckém věku odešel na dvě sezony do Švédska, kde hrál mládežnické soutěže za Flemingsberg a Luleå.

Poté strávil jeden rok v juniorce Zlína a poslední dvě sezony už působil mezi muži v barvách Hodonína. V uplynulém druholigovém ročníku zaujal čtrnácti body (6+8) v 41 zápasech.

V přípravě Horácké Slavie dostanou šanci také odchovanci Patrik Mojdl se Zdeňkem Vedralem, tahouni třebíčské juniorky.

Prvního tréninku se zúčastnilo osmnáct hráčů, v dalších měsících se třebíčský kádr rozroste. „Máme vytipované i další hráče. Otázkou zůstává, kdy se k nám zapojí," řekl pro hstrebic.cz Novák. „S některými hráči jsme domluvení, že budou trénovat ve svých kmenových klubech a k nám se připojí třeba až v létě. Doba před přípravou na ledě je ještě dlouhá, ale už na tom pracujeme."

Klíčové je ale pro Třebíč to, že udržela všechny opory z předešlé sezony. Včetně útočníka Marka Laše, který se zařadí k největším osobnostem Chance ligy.

„V rámci první ligy jsem se přirozeně chtěl nejprve pobavit o smlouvě s Třebíčí. Domluvili jsme se prakticky hned na první schůzce, takže jsem jiné varianty víceméně pustil z hlavy," řekl Laš o návratu domů.

Hráči SK Horácká Slavia Třebíč na startu přípravy 

Brankáři: Pavel Jekel.

Obránci: Šimon Szathmáry, Karel Nedbal, Václav Čejka, Michal Furch, Ondřej Ševčík.

Útočníci: Marek Laš, Martin Šťovíček, Lukáš Nedvídek, Michal Vodný, Matěj Psota, Ladislav Bittner, David Michálek, Radim Ferda, Robert Havlát, Ondřej Malec, Zdeněk Vedral, Patrik Mojdl.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz