Bigo Live oznamuje dobročinnou kampaň "Global BIGOer One World Together" na podporu organizace WHO v boji proti nákaze COVID-19

Připojte se k vysílání BIGO LIVE a pomozte získat prostředky na fond solidarity WHO

Připojte se k vysílání BIGO LIVE a pomozte získat prostředky na fond solidarity WHO

Dobročinná kampaň "Global BIGOer One World Together" sdružuje globální komunitu BIGO s cílem získat dary pro fond Solidarity Response Fund Světové zdravotnické organizace na podporu boje proti COVID-19.

Mezi hlavní body kampaně patří vydání hudebního videa, ve kterém se představí 100 umělců z více než 20 zemí, kteří prokáží svou solidaritu.

Diváci jsou zváni ke sledování 24hodinového živého hudebního přenosu s umělci z celého světa od 17:00 dne 13. května 2020 do 17:00 dne 14. května 2020 a zároveň k darování příspěvků na fond Solidarity Response Fund prostřednictvím aplikace Bigo Live.

Bigo Live, přední světová platforma pro živé vysílání, dnes oznámila dobročinnou kampaň "Global BIGOer One World Together" na podporu zdravotnických pracovníků a ohrožených komunit postižených nákazou COVID-19. Kampaň "Global BIGOer One World Together" přináší účinkování talentovaných zpěváků a hudebníků z celého světa, kteří budou vysílat v aplikaci Bigo Live. Výtěžek z této akce bude předán fondu Solidarity Response Fund Světové zdravotnické organizace (WHO).

Mike Ong, viceprezident společnosti BIGO Technology, řekl: "Cílem dobročinné akce Global BIGOer One World Together je shromáždit a sjednotit tuto komunitu prostřednictvím síly hudby. Jako globální platforma, která spojuje a sdružuje lidi, je tato kampaň zaměřena na podporu solidarity v celosvětovém měřítku ve velmi důležité věci. Doufáme, že ve spolupráci s vysílajícími subjekty platformy Bigo Live tuto komunitu spojíme, abychom poskytli podporu zdravotníkům v první linii a nejvíce potřebným komunitám v období pandemie COVID-19."

Hudební video představující solidaritu shromáždilo více než 100 umělců z více než 20 zemí, kteří předvedli coververzi hitu Michaela Jacksona "We Are The World". Tato bude vysílána 12. května 2020 na všech sociálních kanálech Bigo Live. Mezi populární uváděné umělce a vysílací subjekty patří Uceph, Rafaella a Lolacy z Francie; Natalia, Rita LUV a Angel z Ruska a Radio Alice, Lexy a Lucas Music z Německa.

Hlavní událostí je 24hodinový hudební přenos na Bigo Live, který se bude konat 13. května 2020 od 17:00 britského standardního času. Hudební živý dům - jedna "místnost" na Bigo Live, která bude hostit představení - představí umělce z celého světa, kteří budou vysílat přímo ze svých domovů nebo studií. Diváci budou moci s umělci a zástupci komunity komunikovat a chatovat pomocí různých funkcí v aplikaci. Diváci jsou vyzýváni, aby štědře podpořili úsilí o získávání finančních prostředků prostřednictvím platformy Bigo Live.

Platforma Bigo Live od začátku propuknutí pandemie zahájila programy vysílání vybraného digitálního obsahu interpretů po celém světě, aby v tomto těžkém období přinášeli útěchu a radost. Tyto zahrnovaly kampaň #STAYATBIGO, která obsahovala rozhovory se zdravotnickými profesionály, vystoupení místních hudebních DJ a ukázky cvičení nadšenců fitness, aby pomohly místním komunitám zůstat doma ve zdraví a dobré kondici. Byli také prvními, kdo představil cloudové kluby jako formu zábavy komunit v jihovýchodní Asii, Austrálii a na Novém Zélandu.

"Boj proti nákaze COVID-19 je dlouhý a náročný. Stejně jako v předchozích kampaních v posledních několika měsících doufáme, že kampaň Global BIGOer One World Together pomůže spojit lidi a prokázat naši solidaritu s profesionály z první linie a zároveň přinést trochu radosti a povzbuzení," dodal Mike.

Diváci mohou očekávat, že se budou moci připojit a podpořit své oblíbené evropské umělce 13. května 2020 mezi 17:00 a půlnocí britského standardního času.

Chcete-li se připojit k přímému přenosu "Global BIGOer One World Together", vyhledejte v aplikaci Bigo ID: "music".

Uživatelé webu se mohou také připojit k živému hudebnímu vysílání prostřednictvím odkazu zde: https://bigolive.onelink.me/sG8X/Livehouse

O platformě Bigo Live

Bigo Live je jednou z nejrychleji rostoucích společenských komunit na světě, kde uživatelé vysílají v reálném čase, aby sdíleli životní okamžiky, předváděli své talenty a komunikovali s lidmi z celého světa. Platforma Bigo Live má přibližně 400 milionů uživatelů ve více než 150 zemích a v současné době je lídrem na trhu v odvětví živých přenosů. Platforma Bigo Live, která zahájila činnost v březnu 2016, je ve vlastnictví společnosti BIGO Technology se sídlem v Singapuru.

Aplikaci Bigo Live si stáhněte zde: https://bigolive.onelink.me/sG8X/bigoliveth

Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1166435/Join_BIGO_LIVE_broadcasters_belt_hearts_raise_funds_WHO_Solidarity.jpg

KONTAKT: REDHILL Communications v zastoupení Bigo Live - Marion Ang, Account Manager, tel.: 9670 4895, E-mail: bigo@redhill.asia; BIGO Technology - Marie Wong Mariewong@bigo.sg +6563519330

Klíčová slova ČR-Svět-hudba-koronavirus-internet-komunikace-společnost-charita-Bigo Live-firmy

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
IT, telekomunikace
Kultura
Zdravotnictví

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.