Můj kousek štěstí

Nemůže se vyrovnat s rozchodem?

Těžko soudit, co vede Danielu Šinkorovou k tomu, aby po letech vytahovala na světlo světa svůj vztah s Romanem Vojtkem (47), který je celkem čerstvě ženatý s Petrou Vraspírovou (33). Zejména s ohledem na to, že ona sama je již pět let vdaná za Ladislava Poláka (54), o němž se říká, že je chorobný žárlivec.

Přestává to snad v manželství herečce klapat, a proto vzpomíná na muže s nímž se cítila kdysi opravdu šťastná?

Týden kvůli němu nejedla 

„Brečela jsem od rána do večera, týden jsem nejedla. Byla to malá smrt,“ vzpomínala nedávno Šinkorová na okamžik, kdy se jí rozpadl vztah s kolegou Vojtkem. Herečka se nijak netají tím, že pro ni byl románek učiněnou pohádkou. O to horší bylo kruté vystřízlivění, když ji odkopl kvůli jiné ženě. Dodnes Šinkorová vypráví, jak ji spolužák z JAMU uhranul.

Strávili spolu čtyři roky, které se staly pro herečku zřejmě osudovými. Lidé z jejich okolí dokonce tvrdí, že jim to klapalo skvěle, jako by pro sebe byli stvoření. „Milovala jsem ho moc,“ svěřila se před několika týdny Šikorová novinářům a neskrývala své dojetí.

Opustil ji kvůli jiné ženě

Vojtek své tehdejší partnerce zlomil srdce, když jí oznámil, že ji má stále rád, ale zamiloval se do jiné. Rozchod proběhl prý v klidu, se Šinkorovu to ale pořádně otřáslo. Půl roku prý chodila v černém, odložila státnice a dokonce prvně volala do divadla, že nemůže přijít. Zdá se, že se nikdy se zradou Vojtka nevyrovnala a je klidně možné, že k němu stále něco cítí. Otázkou je, co na to říká její partner. Asi jen málokterému muži by se líbilo, kdyby jeho manželka básnila o svém bývalém.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden