Panáček v reality show

MasterChef 2020 (21): Mezinárodní fúze

13. Květen 2020 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

mch_21

Minulý týden se MasterChef vetřel do hledáčku celého Česka, když kontroverzní Pavlína vyhrála v bagetové soutěži a stala se tváří Bageterie Boulevard. Mírně opomíjeným faktem poté je, že po kole štěstí soutěž opustili rovnou dva kuchaři, a to Pája a Evka. A jeden další odejde i na konci aktuální epizody. Nejdříve se bude vařit ve dvojicích mix mezinárodních kuchyní, poté specialitka pod taktovkou speciálního hosta.

Jak se bude dařit Jitce s Romanem, Pavlíně s Viki, Ivce s Pepou a Omarovi s Pavlem společné vaření? Kdo z nich půjde po první polovině na balkón, a kdo na konci soutěž opustí?

Spoiler!!!!!!

Za týden dostanou vypadnuvší soutěžící šanci na návrat. A podle programu se vrátí…

Spoiler!!!!!!

Spoiler!!!!!!

Spoiler!!!!!!

… stejně jako loni rovnou 3!

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 24
1
Ina
Reagovat

tak to Viki opravdu nepřeji..

2
Johana
Reagovat

@Ina: třeba tím bude mít Viki zajištěný postup do dalšího kola…účel světí prostředky:)

3
Helena
Reagovat

Bože,kdo to vymýšlí,spojení dvou světových kuchyní.Budr z toho buď patlárna,nebo použijí něco nevýrazného z té jedné

4
libena
Reagovat

předpokládám, že ten kdo dnes vypadne, ten se příště vrátí…

5
Lady XL
Reagovat

No čekala jsem,že postoupí Omar s Pavlem, když je tak moc chválili… Ale jelikož držím palce i Jitce a Romanovi,tak jsem spokojená. A teď cukrařina 😁

6
Ina
Reagovat

tak vypadl Omar… jen mě zajímá, proč je už po druhé cukrařina? Nevím jestli je to proto, že se ví, že se ta jedna osoba pořád vychloubá, že peče a několik let a miluje pečení světových zákusků, a kolik svatebních dortů napeka. Ale možná taky konspiruju jako Respekt s agentem s kufrem ricinu:-)

7
Lukša
Reagovat

@Ina: A co by ne, však ono to neuškodí. A Omar se stejně dost možná za týden vrátí, takže se nic strašného nestalo.

8
Wally
Reagovat

Tak poprvé mě mrzí vypadlík. Dodnes mi to bylo jedno.

9
Monika
Reagovat

Skoda na Omara jsem si nejak zvykla a bavil me. I pro me prvni vypadnuti, ktere me dost mrzi.

10
libena
Reagovat

stejně jako vy doufám, že omar se příště vrátí. s pavlem předvedli perfektní slovensko-thajskou kuchyni. očekávala jsem, že půjdou na balkon. bohužel pak byli ve vyřazování nejhorší. po mezinárodní kuchyni. která mimochodem dopadla u všech soutěžících výborně, byly na odstřel viki s pavlínou

soutěž peče celý masterchef se mi nelíbí, myslím, že do tohoto pořadu stačí jedna sladká vsuvka. navíc – sorry, ale mistr cukrář byl poměrně nepříjemný. asi je výborný cukrář, ale asi není kamerový typ

11
Lady XL
Reagovat

A zase tu bylo jedno kontroverzní rozhodnutí – kdo vyhrál fúzi…?! Byli všichni dobří, nikdo to nepokazil a tak je to na porotcích a v tu chvíli podle mne může přijít taktika režie, dramaturga…. Svým rozhodnutím porotci jakoby chtěli srazit hřebínek Omarovi a Pavlovi, protože jejich fúze byla naprosto originální, nečekaná i pro porotce. Proto si vážně nezasloužili tuhle „facku“ od porotců. A to myslím za sebe vážně, ač např. Omara tolik nemusím a už měl mockrát namále … Můžeme tudíž spekulovat, že nechtěli porotci, režie dopustit škobrtnutí Romana, který by nejspíš s indiánky hodně bojoval, kdežto Jíťa by nejspíš problém neměla. No uvidíme, kdo se vrátí. Přála bych to Lucce, Evikovi a asi i tomu Omarovi pro oživení :-).
Všimli jste si, že konečně párkrát oslovili naši snaživku obyčejným „Pavlíno“?? A zase musela být v první dvojici jmenované jako nejlepší…, přitom Kamila měla indiány opravdu lepší ne-li nejlepší (no ta ozdoba nebyla úplně ok…, ale byly pravidelné)!
Souhlasím s vámi, pan cukrář byl studený čumák a ne úplně příjemný. Ovšem zase jim aspoň nelezl kamsi…. a Kamče dobře poradil :-).

12
libena
Reagovat

@Lady XL: taky si pleteš kamilu s viky? :-))) já udělala stejnou chybu včera…

13
Franz
Reagovat

Tak nevím, zda by nebylo lepší tuto RS přestat sledovat. Očividně porota má jeden názor, ale výsledek musí být jiný. Snad podle scénáře, který byl již dopředu rozhodnut.
Včera vypadl Omar a další mně napadaná, že to bude Viki. Kdo se vrátí nechci spekulovat, ale možná ten, který prostě už neohrozí.

14
Wally
Reagovat

Líbil by se mi návrat Omara a Pavla. Ten třetí mi je fuk. Kdybych je neviděla, tak je už ani neumím pojmenovat.

15
Sa. I.
Reagovat

Fajn díl, jsem zvědavá na návrátilce. Zpět bych si přála Chili nebo Omara, baví mě jako lidi i jako cizokrajné koření ;-)

16
Lady XL
Reagovat

@libena: Taky, taky :-)) – Ano, měla tam být Viky, né Kamča…. :-D

17
limbora
Reagovat

Mne včerejšek bavil už od začátku, tedy od chvíle, co byla vytvořena nejtmavší dvojice v dějinách českého Materchefa. Nemyslím to samozřejmě rasisticky, ale jako kouzlo nechtěného. Navíc mě Omar s Pavlem hodně bavili. Byla bych se však vsadila, že nejhůře dopadne duo Jitka a Roman, který má její dominance asi plné zuby. Jakoby se mu po zkušenosti s ní zdála i Pavlína sladkou Pavlínkou. Smekám před uměním cukráře Lukáše, vsadila bych se však, že i kdyby se přihlásil do Masterchefa, nikdy by vybrán nebyl, ten šikovný, ale smutný nudný mladý muž. A už rozhodně by nemohl být porotcem. Nějak opomíjíme, že trojice loňsko letošních porotců je pořád skvostná -včerejší rapování Honzy Punčocháře bylo opět zábavné, nejlepší byla ale škodolibost Kašpárka, musím se podívat ze záznamu, při jaké situaci to přesně vyvrcholilo. Díl, v němž sice opět zbytečně dominovala Pavlína, patřil však letos k nejlepším, včetně hlášek Igredience od Omara ( bude mi chybět – ding ding ding), chlupatí inddiáni a servírování ,na sprosto, od Romana.

18
Kami
Reagovat

Taky mi prijde od poroty zvlastni vychvalovani Omara a Pavla a nasledne poslani nahoru Romana a Jitky. Jakoby si Romana „schovali“ pred vyzvou, ktera by mu mohla podrazit nohy a Omar..no ten uz to dotahl dost daleko. Ok, je to sasek a lidi ho maj radi, ale uznejte, ze v top 8 fakt nema co delat.
Dil s vracenim soutezicich – nevim proc, zkratka mi z ukazek prislo, ze chtej nacpat zpatky dva. Nevim jak to bylo v ukazce presne, neco ve stylu „a dalsi kdo se vrati do souteze…“ nevim, mela jsem z toho takovy pocit.

19
Ludmila
Reagovat

Omar s Pavlem měli nejtěžší fůzi, takže bych na balkoně viděla asi je. Naopak ty ostatní fůze mi přišly snadnější, myšleno jak je skloubit. V minulé řadě se ze 3 navrátilců dva dostali do poslední trojky, takže očekávám 2 silnější a 1 slabšího navrátilce. Tipuji jednu z dvojice Kamila a Eva, obě jsou dobré, ale na kameru podobné typy. Další tipuju z dvojice Kami a ta hezká blondýnka (asi Lucie?). Posledního tipuju z dvojice Pája a Omar.

20
Lenka
Reagovat

Myslím, že se vrátí tři. V ukázce zaznělo ne další, ale poslední. A vzhledem k tomu, že v ukázkách na Masterchefa byla několikrát vidět Chilli s divočákem a pokud se nepletu, tak zvěřinová výzva ještě nebyla, vrátí se určitě Chilli. Dále to přeju Kamile, byla mi moc sympatická a mám pocit, že neměla pořádně příležitost ukázat, co v ní je. Vypadla chudina tak blbě, jak Ivka použila imunitku, to mi bylo moc líto.

21
Marek
Reagovat

Jak to vlastně je? Celá show je už natočena a výsledky jsou už známé? Jak jinak si mám vysvětlit, že nikdo nemá nařízenou roušku?

22
Lukša
Reagovat

@Marek: Dávno je už dotočeno. Představa provozovat kuchařskou show s rouškou je tragikomická, i když naše vláda by to jistě zvládla nějak zařídit. Nejspíš ve stylu „Pohyb po studiu je možný pouze v roušce, ale při ochutnávání je možné roušku na nezbytně nutnou dobu sundat. Kvůli manipulaci s jídlem musí mít navíc kuchaři zdvojenou ochranu, tedy kromě roušky také ochranný štít, povinné jsou také rukavice, raději také dvojité. Pracovní plochu je nutné dezinfikovat každých 30 minut. Pro snížení rizika je porota na místě přítomná jen skrze obrazovku a sedí při zachování bezpečných rozestupů ve vedlejší místnosti, kam jim pokrmy nosí osoba s negativním testem na koronavirus ne starším než 12 hodin. Jídlo smí ochutnat, ale to jen jednou a vždy za použití vydezinfikované vidličky, nože a lžíce jsou zakázané. Soutěžící nepostupují na balkón, aby neohmatávali zábradlí, ale zůstávají dole na židlích s bezpečnými rozestupy, mezi nimi musí být navíc 3 metry vysoké plexisklo či jiná zábrana“.

23
Lady XL
Reagovat

@Lukša: Dobrý scénář 😁😁. Počkej si na Prostřeno,které se teď točilo se štíty atd.

24
Marek
Reagovat

@Lukša: V tom případě je mi divné, že někdo někde dávno nevykecal, jak to dopadlo. Ledaže by je všechny zavřeli do temný díry až do vysílání posledního dílu.
(Teda, mně by jen stačilo vědět, jestli to nááhodou nevyhrála Pavlína, abych si vyhradil středeční večery na jinou činnost. Ale to jen tak mimochodem, nic ve zlém.)

Přidat komentář