18 tipů na plavky, se kterými letos v létě zazáříte

Publikace: 13.05.2020

Vzhledem k poměrně pozitivnímu vývoji současné epidemiologické situace v České republice by se koupaliště a akvaparky mohly otevřít již v červnu. Chlorovaná voda by totiž měla šíření viru zabránit. Právě teď proto nastává ideální čas vyzbrojit se na letní měsíce novou zásobou slušivých plavek. Jaké modely jsou letošním trendem?

Košíčkové plavky, které vypadají jako podprsenky

Stejně jako loni, i letos budou v kurzu horní díly plavek, které svým vzhledem připomínají podprsenky. To znamená, že mají klasický košíček, kostici a vyztužení a dokáží vykouzlit velmi pěkný dekolt. 

 

Plavky na jedno rameno

Letošním jasným módním trendem jsou plavky na jedno rameno. Pořídit je můžete v jednoduchých barvách, jejich kombinacích, nebo i s potiskem. Letos jsou v kurzu především květiny a puntíky.

Kalhotky s vysokým pasem

Co se spodního dílu plavek týče, jednoznačně zde vévodí kalhotky s vyšším pasemKrásně tvarují siluetu a dokáží zakrýt i nějaké to kilo navíc. Nabízí je například Calvin Klein, s.Oliver a mnoho dalších značek. 

 Nezapomeňte na volánky

Roztomilé, elegantní a opravdu ženské. Přesně takové jsou volánky, které budou v letošní sezóně velmi často zdobit jak spodní, tak i vrchní díly plavek. Jejich výhodou je skutečnost, že dokáží přidat pár centimetrů na místech, kde je to potřeba. Pokud vás proto trápí menší prsa nebo nevýrazné boky, jedná se o perfektní volbu. 

Se třpytivou látkou zazáříte

Mnozí módní návrháři se letos pustili do plavek zhotovených ze třpytivé látky. Pokud si je na sebe u bazénu obléknete vy, můžete si být prakticky stoprocentně jisti, že budete nepřehlédnutelní.

 Puntíky, květinové a zvířecí vzory

Pro letošní jaro a léto jsou charakteristické puntíky a květinové a zvířecí vzory. Tento fakt se přitom promítnul i do plavek, které jsou z takových látek zhotoveny a následují tedy nejnovější trendy. Jakému vzoru dáte přednost? 

Autor článku