Představujeme nová zařízení Surface Go 2 a Surface Book 3 pro firmy a vzdělávací instituce

Nová zařízení Surface a jejich příslušenství jsou navržena tak, aby vám umožnila pracovat, učit se a připojovat se odkudkoliv.

Surface Pro 1

Zařízení Surface navrhujeme tak, aby si mezi nimi všichni uživatelé našli to své – ať už potřebují přenosnost, výkon nebo pracují odkudkoliv. S našimi zařízeními zvládnete vše, co potřebujete, od běžné kancelářské práce po vysoce graficky náročné úlohy. Představujeme vám dva nové produkty a příslušenství, které tyto požadavky naplňují.

Surface Go 2 pro firmy

Surface Go 2Lehké a přenosné zařízení, se kterým můžete pracovat odkudkoliv. Představujeme nový Surface Go 2 pro firmy s větším 10,5 palcovým dotykovým displejem ve stejné kompaktní velikosti a s baterií, která má výdrž až 10 hodin. Pomocí volitelné technologie LTE Advanced se k internetu připojíte jak v kanceláři, tak v terénu, ve třídě či na cestách. Toto kompaktní a lehké zařízení typu 2 v 1 vám umožní dokončit práci s využitím výkonného operačního systému Windows 10 Pro. Surface Go 2 je také k dispozici za zvýhodněnou cenu pro vzdělávací instituce.

 

Surface Book 3 pro firmy

Surface Book Spolehněte se na výkonné zařízení, které budete mít neustále po ruce. Náš nejvýkonnější přenosný Surface je až o 50 % rychlejší než dříve a díky rychlosti, grafice a baterii s výdrží až 17,5 hodiny jej lze využívat jako vysoce výkonný notebook, tablet či přenosné designerské studio. 15-palcový Surface Book 3 nabízí vůbec poprvé grafickou kartu NVIDIA Quadro RTX 3000 se špičkovým výkonem. Výkon potřebný ke složitému modelování a náročnému zpracování grafiky poskytuje procesor Intel 10. generace, až 32 GB RAM a profesionální SSD s kapacitou 2 TB.

Surface Dock 2 a Microsoft Surface USB-C® Travel Hub

Surface Zjednodušte způsob, jakým pracujete a jakým připojujete svá zařízení. Nová dokovací stanice Surface Dock 2 v mžiku promění váš Surface na stolní počítač se všemi potřebnými nejmodernějšími porty včetně rozhraní USB-C®. Jednoduše připojte konektor Surface Connect, přes který se zařízení nabíjí a zároveň také připojuje k externím monitorům, ethernetu, klávesnici, myši a dalším periferiím.

Surface BSurface Dock 2 je navržen tak, aby umožňoval maximálně efektivní práci, ať už pracujete na flexibilním pracovišti nebo z domova. Nový Surface Dock 2 nabízí funkce určené pro firemní prostředí včetně snadných aktualizací firmwaru, Wake on LAN, spouštění systému ze sítě a možnosti centralizované správy přístupu k dokovací stanici a oprávnění k jejímu používání.

Na cestách oceníte víceportové rozhraní cestovního příslušenství Surface USB-C® Travel Hub, které vám umožní pracovat produktivněji. Tento hub nabízí mnoho způsobů, jak zůstat produktivní kdekoli. Můžete se přes něj připojit kabelem k internetu, promítat obsah na velkou obrazovku, nabíjet příslušenství a využít je k mnohému dalšímu. Hub je kompatibilní s moderními počítači a všemi zařízeními Surface s portem USB-C®.

Portfolio Microsoft Surface for Business zahrnuje produkty Surface Go 2, Surface Pro 7, Surface Pro X, Surface Laptop 3, Surface Book 3, Surface Studio 2 a Surface Hub 2S a je k dispozici v České republice a na Slovensku.

Autorizovaní prodejci Microsoft Surface for Business:

AUTOCONT a. s., AV MEDIA, a. s., Axes Computers s. r.o., Bechtle direct s. r. o., C SYSTEM CZ a. s., DWORKIN, spol. s. r.o., MRKT Group CZ s. r. o., NWT a. s., SOFTIP, a. s., Soitron s. r. o., XEVOS Solutions s. r. o., Your System spol. s. r. o.

Autorizovaní prodejci Microsoft Surface Hub:

AV MEDIA, a. s., Bechtle direct s. r. o., GESTO COMMUNICATIONS spol. s. r.o., LANGARD s.r.o., NTT Czech Republic s. r. o., SOFTIP, a.s.

Surface c

Tags: , ,

Related Posts