Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Russell Crowe jde za katr


ikona
Mr. Hlad
american sondennis lehanerapmanrussell crowethe prophet
Francouzská pecka o životě za mřížemi se dočká remaku s bývalým Gladiátorem v hlavní roli 

V posledních letech to vypadalo, že Russella Crowa trošku opustilo štěstí. Oscarová hvězda Gladiátora a Čisté duše sice natočila povedené, ale neúspěšné Správné chlapy, ale Mumie byla mizérie a drama Vymazaný kluk zase skoro nikdo neviděl. Experimentálně laděný western Pravdivý příběh Neda Kellyho a jeho bandy taky nesbírá zrovna kladné reakce, na druhou stranu minisérie Nejsilnější hlas se povedla a jeho thriller Unhinged vypadá taky vcelku slušně. Letos Crowa čeká ještě horor The Georgetown Project a teď kývl na American Son, remake francouzské pecky Prorok. 

Ta se točí okolo mladého Araba Malika, který skončil ve vězení a za mřížemi má strávit šest let. A  nevypadá to, že by měl šanci přežít. Jenže Malikovi to pálí, rychle se rozkouká a hlavně se spřátelí s místním kápem, vysoce postaveným mafiánem, který se rozhodne vzít ho pod svá ochranná křídla. A z Malika se postupem času stane hodně mocný člověk ve vězeňské hierarchii. 

Asi jste pochopili, že Crowe ztvární mafiána a vzhledem k tomu, že tihle uvěřitelní drsňáci mu obvykle docela jdou, jsme na výsledek zvědaví. Režírovat bude britský klipař a muzikant Andrew Onwubolu, který si říká Rapman, a scénář napsal Dennis Lehane, autor Tajemné řeky nebo Prokletého ostrova. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace