Domů » Nejnovější články » Fotografický kurz

Fotografický kurz

Mnoho lidí se mě ptá, jak a čím fotím a jaké používám pomůcky. I když slyším často, že lze fotit snadno a rychle, u makrofotografie to tak snadné není. Pokud se tedy chcete podívat na to, jak fotím přímo v terénu, máme pro vás společně s Markem Velechovským jedinečnou nabídku.

Využijeme krásného prostředí Ekocentra Huslík a také nejbližšího okolí, kde si společně zafotíme. Na pátek 5. června večer jsem si pro vás připravil povídání o makrofotografii a v sobotu 6. června vyrazíme společně do přírodní památky Louky u Choťánek, kde vám ukážu, jak hledám a fotím bezobratlé. Velmi rád vám také zodpovím všechny vaše dotazy. Pokud máte zájem, můžete se přihlásit pomocí formuláře níže. Věřím, že to bude příjemné a neformální setkání, kde se dozvíte spoustu zajímavého.

Termín: 5. a 6. června 2020.  Sraz v pátek 5. června v 18:00 hod. v ekocentru. Konec v sobotu kolem 15:00 hod.

Místo konání: Ekocentrum Huslík, http://ekocentrumhuslik.cz/

Maximální počet účastníků: 10          Volných míst: 2

Cena kurzu, včetně ubytování je 1400 Kč.  Platba v hotovosti na místě. Důležitá informace je, že přespání je možné pouze ve vlastním spacáku. Kdyby chtěl někdo přijet až v sobotu, případně by nechtěl využít ubytování, cena kurzu je 1300 Kč.

Jídlo a pití si každý doveze své, na ekocentru je malá kuchyňka, kterou je možné využít. Nějaké pití na večerní přednášku se však pokusíme také zajistit. Věřím, že si páteční večer a sobotní focení užijeme :) 






Diskuze byla administrátorem uzamčena. Nyní již není možné vkládat nové komentáře.
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace