Tapety do kuchyně: Tyto motivy jsou trendy

Krásná a stylová kuchyně je snem nejedné hospodyně. Jak ji ale zařídit? Mnohdy nestačí pouze hezké barvy, a to správné vybavení. Stojí za to kuchyni nějakým jednoduchým a levným způsobem oživit. Učinit tak lze různými způsoby, přičemž tím nejjednodušším je bezesporu pořízení elegantních tapet. Na trhu je jich k dispozici obrovské množství. Jen zvolit ten správný motiv. Pokud vám aktuálně dochází fantazie, jste na správném místě. My se totiž podíváme mnohem podrobněji na některé z nich.

0

Citron s kousky ledu

Kuchyně je většinou spjatá s jídlem a pitím. Proto je naším prvním tipem na tapety do kuchyně varianta zachycující citron a kousky ledu. Jde o tapetu přes celou stěnu, kdy je citron maximálně zvětšený stejně tak jako led. Když se k těmto dvěma motivům přidá ještě elegantní máta, není co řešit. Celek vypadá náramně.  

Romantické růžové magnólie

Magnólie je strom, který už sám o sobě vypadá nádherně. Když se navíc zachytí včetně hry stínů a moc hezkých autentických barev, není co řešit. V kuchyni bude vypadat doslova náramně. Magnólie určitě padnou jak do světlejších kuchyní, tak do tmavších. Záleží na tom, jestli chcete kontrast, nebo naopak spíše barevně vyladěný interiér.

Dominanty Londýna

Milujete Velkou Británii? Pak není nejmenší problém pořídit si fototapetu, která zachycuje jeho nejznámější dominanty. Těmi jsou například slavný Big Ben, tradičně červená telefonní budka nebo patrový autobus.  

Pohádkový les

Pohledy do lesa jsou kouzelné. Stačí jen sluníčko, zelené stromy, voda, listí a spousta dalších součástí lesního společenství.

Imitace dřeva

Nehodláte mít v interiéru kuchyně žádné fototapety, které by znázorňovaly nějaký konkrétní motiv? Ano, v některých interiérech mohou takovéto tapety působit poměrně značně nesourodě. Postačit přitom může třeba jednolitá tapeta znázorňující texturu dřeva.