Mission: Impossible 7: Nová nebezpečná dáma série se představuje

Mission: Impossible 7: Nová nebezpečná dáma série se představuje | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Nestárnoucí agent Ethan Hunt bude mít doslova nůž na krku.

Tom Cruise se již netrpělivě chystá točit první "vesmírný" film, ale ještě před tím musí pořešit sedmé a osmé dobrodružství agenta Ethana Hunta. Ani snímek Mission: Impossible 7 se přirozeně nevyhnul nepříjemným dopadům koronavirové pandemie, když bylo natáčení přerušeno a premiéra odložena z července 2021 na listopad 2021. Vzhledem k tomu, že Mission: Impossible 8 se má točit v těsné návaznosti na sedmičku, byla odložena i osmička, která se místo v srpnu 2022 představí v listopadu 2020. Tyhle kosmetické úpravy nic nemění na tom, že po natřískaném Falloutu (šestka) se na další Huntovy vylomeniny extrémně těšíme. Cruise ruku v ruce s režisérem a scenáristou Christopherem McQuarriem jsou totiž zárukou kvality a frančízu Mission: Impossible posunuli do elitní akční společnosti.

V připravované sedmičce se vyjma Cruise vrátí i Rebecca Ferguson, Simon Pegg či Vanessa Kirby, přičemž se můžeme těšit i na několik nových tváří. Patří k nim Pom Klementieff, Shea Whigham, Nicholas Hoult a taktéž Hayley Atwell. Tuhle půvabnou a talentovanou Britku si většina fanoušků zamilovala díky marvelovce Captain America: První Avenger, kde si pro sebe uzurpovala srdce Chrise Evanse. Nicméně Atwell by potřebovala prorazit nějak významněji, aby se dostávala k lepším a atraktivnějším rolím. Možná jí k tomu dopomůže účast v Cruisově špionážně-akční sérii. A co o její postavě doposud víme?

Paramount Pictures

Zdá se pravděpodobné, že Atwell se postaví našim hrdinům do cesty, tudíž z ní bude záporačka. Reřisér McQuarrie ji popsal jako "destruktivní přírodní sílu, která otestuje odolnost všech členů Huntova týmu". Charakter postavy ovšem bude do jisté míry dvojznačný. McQuarrie hovoří o tom, že má v sobě určitý odpor k situaci, v níž se ocitla, jak se do ní dostala a co se od ní očekává. Rovněž tvůrci lpěli na tom, aby se jednalo o silnou ženskou postavu, jež se od ostatních bude lišit. Nechtěli znovu recyklovat obdobné (anti)hrdinky z minulosti, ale obohatit frančízu někým typologicky novým. Současně McQuarrie chválí chemii mezi Atwell a Cruisem. To produktivní napětí je až hmatatelné a bude prostupovat celým filmem.

Stát se součástí světa Mission: Impossible není samozřejmě nic jednoduchého. Tahle mašina šlape jako skvěle namazaný stroj a vyjma hereckého talentu je třeba mít i jisté fyzické dispozice. Z tohoto důvodu si Atwell prošla náročnou fyzickou přípravou (kamerové testy zahrnovaly i dvouhodinové kaskadérské zkoušky) a trénovala kupříkladu i techniku boje s nožem, což prý ve filmu samotném zdařile zúročí

Nezbývá než doufat, že produkční práce už nebude nic brzdit a my se Cruisova střetu s "nabroušenou" Atwell dočkáme skutečně za rok v listopadu.

Zdroj: Collider

Foto: Paramount Pictures

Mission: Impossible - Fallout

27.07.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 2

Mission: Impossible 7: Nová nebezpečná dáma série se představuje | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Nová nebezpečná dáma série se představuje | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest